Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

VETO kiuas - Vähän vaatii, paljon antaa

VETO kiukaat valmistetaan korkealaatuisena käsityönä Suomessa. Perheyrityksenä meillä on yli 70 vuoden kokemus kiukaiden valmistuksesta ja niiden kestävyydestä. Kiukaamme ovat alusta saakka ajatuksella suunniteltuja ja ne kestävät aikaa. Valmistamme vain yhtä sähkökiuasmallia ja yhtä puukiuasmallia, mutta mahdollisimman hyvin ja kestävillä periaatteilla.

VETO puukiukaan alkuperäisiä keksintöjä ovat palamista edistävä kaksoistulipesärakenne ja jälkipoltin, lämmön talteenottoa parantavat pystysuuntaiset ilmakanavat ja saunan ilmaa kostuttava ilmankostutin. Nämä muodostavat yhdessä poikkeuksellisen kokonaisuuden, jonka löyly vakuuttaa saunojan.

VETO sähkökiuas eroaa poikkeuksellisella rakenteellaan kaikista markkinoilla olevista sähkökiukaista. Kiukaan avoimen rakenteen aikaansaama ilmankierto tasoittaa saunan lämpötilaeroja ja happipitoinen raitis ilma sekoittuu tehokkaammin muuhun ilmaan. Erityinen ilmankostutin kosteuttaa saunan ilmaa. Lisäksi vastukset ovat erillään kivistä. Lopputuloksena erinomaiset löylyt ja kiukaan poikkeuksellisen pitkä ikä!

Ensiluokkainen laatu ja pitkä takuu

Materiaalit, joista VETO-kiukaat valmistetaan, on tarkasti valittu kestämään kuumuuden, veden ja pitkäaikaisen käytön rasituksia. Materiaalivahvuuksia on parannettu entisestään ja kiukaiden ulkonäköä ja viimeistelyä kohennettu. Puukiukaan tulipesän takaseinä on paksua 6 mm terästä ja muut tärkeät seinät 4 mm terästä. Tulipesän saumat on käsin hitsattu molemmin puolin. Sähkökiukaan vahva rakenne on kokonaan ruostumatonta terästä, mikä on ainoa kestävä materiaali lämpötilan vaihtelun, veden ja sen epäpuhtauksien aiheuttamaa korroosiota vastaan. Kotimaisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetut vastukset ovat vahvaa tekoa ja kestävät käyttöä erinomaisesti. Vastukset eivät ole kosketuksissa kivien kanssa. Vuosikymmenten kokemuksella voimme sanoa, että vastukset palavat puhki äärimmäisen harvoin. VETO puukiukaalla on 5 vuoden takuu. VETO sähkökiukaalla 10 vuoden takuu.

VETO kiukaiden hyödyt saunojan näkökulmasta ovat moninaiset

Kiukaat niin sanotusti vaativat vähän ja antavat paljon.

  • Sauna lämpenee hyvin nopeasti.
  • Energiatehokas kiuas tarvitsee vain vähän energiaa lämmittääkseen saunan ja ylläpitääkseen lämpöä, sillä kiuas käyttää energian erinomaisesti hyväkseen.
  • Lämpö ja löyly jakautuu tasaisemmin löylyhuoneessa kiukaan avoimen rakenteen aikaansaaman ilmankierron ansiosta.
  • Löylyt ovat miellyttävät, pitkät ja pehmeästi laskeutuvat.
  • Ilmankostutin antaa kosteutta koko saunomisen ajan.
  • Hyvä löylynantokyky. Monipuoliset löylyominaisuudet.
  • Suorituskykyä myös koville löylyille ja vaativille saunojille!

Riittävällä saunailman kosteudella, yhdessä oikean ilmanvaihdon kanssa, on ratkaiseva merkitys hyviin saunomisolosuhteisiin. Sauna, jossa on pysyvä ja riittävä ilmankosteus tuntuu miellyttävämmältä kuin kuiva sauna. VETO kiukaissa on huomioitu tämä vaatimus. Kiukaisiin on sisäänrakennettu erityinen ilmankostutin, jolla saunaan saadaan riittävä peruskosteus jo ensimmäisestä oven avauksesta saakka.

1-48 / 58

58 tuotetta

1-48 / 58

58 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.