Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Saint Gobain Weber

Weberiltä ratkaisut rakennusprojekteihisi

Weberin valikoimasta löydät monipuolisesti rakennustuotteita aina julkisivuista lattiatasoitteisiin. Weberin tuttuja tuotemerkkejä ovat mm- Kahi ja Vetonit. Toiminnan yksi tärkeimmistä tavoitteista on kehittää tuotteita vastaamaan asiakkaiden tarpeita jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Tänä päivänä Weber kuuluu laajaan Saint-Gobain-konserniin. Weber on globaali yritys, mutta Suomessa se toimii paikallisesti. Noin 98% Weberin Suomessa myydyistä tonneista myös tuotetaan Suomessa. Tämän takia Weberillä on Suomessa myös kuusi tehdasta, neljä aluevarastoa sekä noin 250 työntekijää. Weber on toiminut Suomessa jo vuodesta 1897 lähtien. Suomessa valmistetuille Weber-tuotteille on myönnetty myös Avainlippu.

Me välitämme.

Weber Saint Gobain

Julkisivut

Rakennusten julkisivujen pinnoitus ja rappaus, sekä eristerappaus niin uusissa kuin vanhoissakin rakennuksissa. Valikoimaan kuuluu myös erilaisia rappaustarvikkeita, kuten listoja sekä eristerappausrakenteiden eristeitä ja kiinnikkeitä.

Weber Saint Gobain

Vedeneristys ja laatoitus

Weberiltä saat sopivat tuotteet mm. kylpyhuoneisiin, laitoskeittiöihin, julkisiin tiloihin sekä uima-altaisiin. Valikoimassa on tuttujen perinteisten kiinnitys- ja saumauslaastien ohella myös vedeneristystuotteita ja -tarvikkeita.

Weber Saint Gobain

Lattiat

Lattian tasoitukset ja korjaukset sekä pienissä että suurissa kohteissa. Valikoimasta löydät myös lattiakokonaisuudet ja erilaiset -järjestelmät, kuten lämpölattiat. Uusimpana tuoteryhmänä mukana on myös lattialiimat.

Weber Saint Gobain

Betonituotteet ja sisäilmakorjaus

Tuotteet betonirakenteiden korjaukseen, infrarakenteiden korjaustuotteet, betonielementtirakenteiden juotos- ja saumauslaastit, juotoslaastit laiteasennuksiin, laastit pieniin betonivaluihin sekä ratkaisut sisäilmakorjauksiin.

Weber Saint Gobain

Muurauslaastit ja rakennelaastit

Kantavat ja kantamattomat väliseinät sekä julkisivut. Laajasta muuraustuotteiden valikoimasta löydät laadukkaat ja monipuoliset muurauslaastit sekä tulisijalaastit.

Weber Saint Gobain

Sisäpinnat ja linjasaneeraus

Sisätilojen seinä- ja kattopintojen pinnoitus ja tasoitus. Tuotteita myös kipsi-, liima-, ja sementtisideaineisina monenlaisiin käyttötarkoituksiin sisätiloissa. Lisäksi valikoimassa on Weberin omia tuotteita linjasaneerauksiin.

Weber Saint Gobain

Kahi-tiilet ja -harkot

Väliseinät ja julkisivut rakennat nopeasti ja edullisesti Kahi-tiilistä ja -harkoista. Kahi-harkkojärjestelmän vankkana runkona toimivat ohutsaumamuurattavat Kahi-ponttiharkot. Harkkoihin on saatavilla myös roilo- ja palkkikappaleita, laastin levitystä helpottavia muurauskelkkoja sekä valmispalkkeja aukkojen ylityksiä varten.

1-48 / 646

646 tuotetta

1-48 / 646

646 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.