Saint Gobain Weber

Saint Gobain Weber kehittää ja valmistaa laadukkaita rakennustuotteita aina julkisivuista ja lattiatarvikkeista laatoitukseen ja vedeneristykseen tarkoitettuihin ratkaisuihin. Netraudasta saat Weber-merkin ensiluokkaiset laastit, silikonimassat ja vedeneristystuotteet kätevästi samasta paikasta. Niiden avulla tasoitat, vesieristät ja viimeistelet kotisi lattia- ja seinäpinnat vaivattomasti ja luotettavasti. Tutustu nyt kattavaan valikoimaan ja tee tilaus netissä vielä tänään!

Innovatiiviset Weber-laastit rakentamiseen ja saneeraukseen saat Netraudasta

Saint Gobain Weberin keskeisiä tuotteita ovat erilaiset lattiatuotteet, tasoitteet ja laastit. Tarjolla on mm. Weber-saumauslaasti imevien laattojen saumaukseen. Tuote sopii hyvin esimerkiksi kaakelin, lasimosaiikin ja luonnonkivilaattojen saumaukseen seinissä. Weber Outdoor Repair puolestaan on sementtipohjainen betoninharmaa korjauslaasti seinä- ja lattiapinnoille, joka soveltuu pienten paikallisten pintavaurioiden tai kolojen korjaukseen ja paikkaukseen sisä- ja ulkotiloissa. Mahdollisia käyttökohteita ovat mm. betonisokkelit, -portaat ja -pilarit. Sen sijaan Weberin polymeerisideaineinen pintatasoite on tarkoitettu kuiviin tiloihin. Valkoisella tasoitteella on erinomaiset työstöominaisuudet ja se on riittoisa käytössä. Tasoitteen avulla saavutetaan sileä maalattava pinta kuivissa seinä- ja kattopinnoissa.

Hanki Weber-lattiatasoite ja muut vedeneristystuotteet muutamalla klikkauksella netistä

Etsitkö luotettavaa ratkaisua märkätilojen vedeneristykseen? Weber Vetonit -vedeneristysjärjestelmä kuuluu Weberin tärkeimpiin merkkeihin. Vedeneristykseen keskittyvä tuotesarja pitää sisällään vedeneristysmassaa eri kokoisissa säiliöissä, erilaisia tasoitteita sekä märkätilojen pohjustamiseen kehitettyjä tuotteita, joista tunnetuimpiin kuuluu Weber-vedeneriste. Kun märkätilan seinät on tasoitettu valmiiksi, voidaan aloittaa varsinainen vedeneristys. Sitä varten Weberin kosteussulku laimennetaan veden kanssa ja levitetään pensseliä apuna käyttäen. Alusta määrää, kuinka paljon kosteussulkua tarvitaan. Seuraavassa työvaiheessa märkätilan nurkat käsitellään vedeneristysmassalla, jonka jälkeen kiinnitetään Weber-kuitukangasnauha ja vedetään pensselillä toinen kerros vedeneristysmassalla. Vaihtoehtoisesti nurkat voidaan tehdä myös Weber-vahvikenauhalla. Periaate on sama: nurkka käsitellään vedeneristysmassalla, vahvikenauha kiinnitetään tapettisulkaa apuna käyttäen ja viimeistellään uudella kerroksella vedeneristysmassaa. Seuraavaksi vuorossa ovat läpiviennit. Näiden eristämiseen käytetään kuitukangasta ja vedeneristysmassaa tai valmiita Weber-hanakulmakappaleita. Kun kulmat ja läpiviennit on hoidettu, vedeneristysmassa levitetään telalla kauttaaltaan seinäpinnoille. Vasta seuraavissa työvaiheissa siirrytään laatoitukseen ja lattian vedeneristykseen. Tarkistathan ennen tilauksen tekoa vielä, mikä on sopivin tuote haluamaasi kohteeseen. Alusta vaikuttaa siihen, kuinka monta käsittelykierrosta tarvitaan, joten menekki voi vaihdella sen mukaan. Tuotekohtaiset tiedot ja ohjeet löydät tuttuun tapaan suoraan tuotteen kohdalta. Eli ei muuta kuin hihat ylös ja hommiin!

1-100 / 686

686 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 686

686 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18