Velux-kattoikkunat netistä

Velux kattoikkunat saat helposti kotiin toimitettuna huippuhintaan Netraudan verkkokaupasta. Valikoimastamme löydät useita eri kokoja Velux lapeikkunoita, joilla saat lisää valoa ja tilan tuntua kotisi ylimpiinkin kerroksiin. Veluxin kolminkertaiset lämpölasielementit takaavat, että kattoikkunat soveltuvat pohjolan koviin olosuhteisiin.

Velux pimennysverhot, markiisit ja asennus

Veluxin valmisikkunoiden valikoimasta löydät tuotteille yhteensopivat pimennysverhot, markiisit ja asennussarjat. Kattoikkunoiden tuotekorteilla on alasvetovalikoissa valittavana tuotteeseen soveltuvat vaihtoehdot. Näin ostaminen on yhdellä kerralla helppoa ja vaivatonta. Veluxin kattoikkunat voit asentaa tavallista alemmas keskisaranoinnin ansiosta. Tämä mahdollistaa loistavat näkymät ulos niin seisaaltaan kuin istualtaan. Välillä on kuitenkin saatava ylimmissäkin kerroksissa suojaa auringolta tai katseilta, joten yhteensopivat verhot ja markiisit ovat tähän paras ratkaisu.

Velux pimennysverholla teet tilasta viihtyisän nukkua niin auringon noustessa aikaisin kuin täysikuun loisteessa keskiyöllä. Velux-kattoikunnoiden asennussarjoilla varmistat aina, että asennus on helppoa ja turvallista. Lisäksi yhteensopivilla asennussarjoilla ikkunasi on varmasti säänkestävä, liittyy turvallisesti kattorakenteeseen ja on siististi viimeistelty.

Velux-ikkunat - Innovaatiosta miljoonien ihmisten koteihin

Velux on vuonna 1941 perustettu kansainvälinen yhtiö, jonka tarina alkoi perustajansa Villum Kann Rasmussenin ideasta kuinka muuntaa pimeät ullakot asuttaviksi tiloiksi. Valo, raikas ilma ja parempi elämän laatu ovatkin edelleen tämän johtavan kattoikkunoiden valmistajan pääperiaatteet.

Tänä päivänä Velux onkin kotitalouksissa synonyymina huippulaadukkaille ja -toiminnallisille kattoikkunoille, joilla kotien ylimmät kerrokset on Suomessakin saatu täyteen valoa ja iloa! Tee ylläkerrastasi entistäkin valoisampi ja osta kotiisi Velux-kattoikkunat Netraudan valikoimasta helposti ja vaivattomasti ilmaisella kotiin toimituksella.

Velux
Velux
Velux

1-23 / 23

23 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-23 / 23

23 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18