Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Pisla – Varmat ja turvalliset luukut tulisijoihin

Pisla on yli 40 vuotta vanha yritys, joka valmistaa tinkimättömällä ammattitaidolla rautakaupan ja sisustamisen tuotteita kaikkialle kotiin. Erityisesti takkaluukkujen ja tulisijatuotteiden osalta Pisla on yksi Suomen johtavista valmistajista. Pislalla toimitaan ISO 9001:2000-laatustandardin ja ISO 14001:2004-ympäristöjärjestelmän mukaisesti, joten laatutuotteet valmistetaan taatusti ympäristöä kunnioittaen. Suomalaisen työn liitto on myös myöntänyt Pislalle Avainlippu-tunnuksen. Konserniin kuuluvat Viitasaarella sijaitsevan pääpaikan lisäksi tytäryhtiöt Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Käytännöllistä kauneutta kotiin Pislan laadukkailla tuotteilla

Lempeästi loimuava takkatuli on kodin sydän, joka luo lämpöä kaikkialle ympärilleen ja jonka vierellä on ihana viettää aikaa. Niinpä takan tulee kuvastaa omistajansa makua ja kodin tyyliä. Pislan takka- ja uuniluukkujen valikoima kattaakin huikean määrän luukkuja erilaisille tulisijoille. Koska takan ja uunin tarkoitus on luoda sekä tunnelmaa että lämpöä, on Pislalla suunniteltu tyylikkäitä luukkusarjoja, jotka näyttävät hyviltä ja kestävät vaivatta jokapäiväisessä käytössä. Luukkujen vierelle sopivat erinomaisesti uunineduspellit sekä puutelineet, jotka kestävät myös ulkokäyttöä, ja halutessasi voit nauttia pelkästä takkatulen loimusta sulkemalla ulkomaailman valot pois Pislan pimentävien rullaverhojen avulla. Takan ympärillä on kuitenkin koko muukin koti, jonka hankinnoissa kestävyyteen ja laadukkaisiin materiaalivalintoihin kannattaa kiinnittää huomiota. Valitsemalla Pislan, saat laadukkaat tarvikkeet kotiisi helposti suoraan Netraudasta.

Onnellinen koti näyttää omalta

Onnellinen koti on Pislan filosofian mukaan laadukkaasti ja omaan makuun sopivasti viimeistelty, eikä se lopu vain takkoihin. Pislan laajasta tuotevalikoimasta löydätkin jotakin kodin jokaiseen huoneeseen, kaipasit sitten viimeistä silausta sistustukseen tai käytännöllisiä koukkuja ovenpieleen. Voit samalla kertaa sisustaa kylpyhuoneesi Pislan matoilla ja suihkuverhoila ja vaikkapa viimeistellä kotisi loput huoneet pienellä ripauksella persoonallista otetta. Omasta tyylistä ei tarvitse tinkiä, sillä monipuolisesta valikoimasta löydät tuotteet jokaiseen makuun, eikä viimeistelyä tarvitse rajoittaa vain sisätiloihin. Pisla valmistaa tarvikkeita sisätilojen lisäksi myös pihapiiriin, ja ne sopivat erinomaisesti niin rivitalokodin pikkuiselle pihakaistaleelle kuin kesämökkiäkin koristamaan. Pislan avulla varmistat, että olet kotonasi niin sisällä kuin pihallasikin.

1-48 / 714

714 tuotetta

1-48 / 714

714 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.