Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

PW-Spa

Plastweld Oy on vuonna 1998 perustettu perheyritys, joka valmistaa ja markkinoi kestäviä ja asiakasräätälöityjä muovituotteita alansa johtaville yrityksille maa- ja ympäristörakentamiseen, maatalouteen sekä vapaa-aikaan.

Tervajoella sijaitseva Plastweld Oy on kasvanut yli kahdessakymmenessä vuodessa rotaatiovalulla valmistettavien muovituotteiden ammattilaiseksi. Liiketoimintaa on ohjannut alusta lähtien halu ratkaista ongelmia kehittämällä uusia ratkaisuja hyödyntäen paikallista ammattitaitoa ja lähellä tuotettuja raaka-aineita. Kotimaisuus on meille tärkeää, ja kylpytynnyrimme ja laiturimme ovatkin saaneet avainlippu -merkin.

PWSpa-paljut

Kylpytynnyrit

Oman rotaatiovalun ansiosta, Plastweldin kylpytynnyrit valmistetaan alusta lähtien Tervajoella.

Mallistostamme löytyy kylpytynnyri kaikkiin tarpeisiin ja ne soveltuvat 4-10 henkilölle mallista riippuen. Perinteisten Basic, Holiday ja Classic -mallistojemme rinnalle on tullut uusi Freetime -mallisto, josta löytyy mm. kylpytynnyri integroidulla kamiinalla. Ainoana valmistajana tarjoamme integroidun kamiinan PE-muovisen sisäosan kanssa. Freetime mallisto on saatavissa kaikissa kokoluokissa.

Omassa tuotannossa valmistetun, tukevan sisäosan ansiosta, pystymme tarjoamaan myös Tee-Se-Itse - ja Terrace -mallit. Osista koottava Tee-Se-Itse -kylpytynnyri on helppo kuljettaa vaikeakulkuisiin kohteisiin ja se pystytään kasaamaan haastavissakin paikoissa. Tee-Se-Itse mallien puuosat saa myös maalaamattomana, jolloin kylpytynnyrin sävyn voi maalata itse, muuhun ympäristöön tai rakenteeseen sopivaksi. Terrace -malli taas voidaan integroida täysin terassiin sopivaksi, omien mieltymystesi mukaisesti.

PWSpa-laiturit

Laiturit

Laitureidemme lähtökohtana on omassa tuotannossamme valmistetut ROLLERI-rullaponttonit. Ainutlaatuinen rullaponttoni on tärkeä osa kokonaisuutta; sen avulla laituri voidaan helposti nostaa syksyllä pois vedestä. Rullaponttonit toimivat tällöin pyörinä laiturin alla, joka helpottaa maalle vetämistä.

Laitureitamme löytyy puu- ja teräsrunkoisena. Laiturit toimitetaan osatoimituksena, jonka voit mukana tulevien ohjeiden ja ohjevideon avulla helposti kasata. Puurunkoisista laitureista pienin, Joka Poika, toimitetaan perinteisillä PW:n laatikkoponttoneilla. Suuremmissa Passeli- ja Jytky -laitureissa ponttoneina on Rolleri -rullaponttonit.

Uutuutemme, Teräs-Äijä, on nimensä mukaisesti teräsrunkoinen laituri. Runko kasataan samankokoisista ja mallisista moduuleista, jotka liitetään toisiinsa. Teräs Äijä toimitaan myös aina Rolleri -rullaponttoneilla.

Weber-brikettigrillit

Kuivakäymälä

Viimeistelty PW-BIO+ puucee -paketti on varma ratkaisu vapaa-ajan asunnolle tai mökille. Toimitukseen sisältyy PW-BIO+ erotteleva kuivakäymälä ja puucee-rakennus. Rakennuksen lattia on tasainen ja sivuseinän alaosassa on saranoitu luukku. Paketti toimitetaan elementteinä ja se on helppo kuljettaa sekä koota itse.

  • 1

1-27 / 27

27 tuotetta

  • 1

1-27 / 27

27 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.