Wavin

Wavin on perinteikäs suomalainen yritys, jolla on lähes 50 vuoden kokemus monenlaisten ympäristöön liittyvien muovituotteiden suunnittelusta, valmistuksesta ja myynnistä. Wavin tunnetaan kekseliäiden jätevesi- ja viemäröintijärjestelmien kehittäjänä, joka tarjoaa luotettavan ja pitkäkestoisen ratkaisun. Sertifioitu laatujärjestelmä takaa osaltaan tuotteiden ensiluokkaisuuden ja soveltuvuuden haastaviin Suomen olosuhteisiin.

Wavinin tuotevalikoima kattaa jokaiseen käyttökohteeseen parhaiten sopivat jätevesijärjestelmät sekä viemäröintijärjestelmät. Jätevesijärjestelmissä on valittavissa useita vaihtoehtoja: harmaasuodatus ja imeytys, panospuhdistamot, putkistopaketit, sauna- ja mökkikaivot sekä lokasäiliöt. Viemäröintijärjestelmiin kuuluvat hiekan- ja öljynerottimet sekä soveltuvat lisävarusteet.

Koska jätevesijärjestelmän hankinta on taloudellisesti merkittävä hanke, kannattaa laatuun kiinnittää joka vaiheessa huomiota. Wavin tarjoaa lisätietoja jätevesijärjestelmistä ja löydät Jätevedet.fi-sivustolta mm. oh­jeita suunnitteluun, asennukseen, käyttöön ja huoltoon. Tuotevalitsimen avulla löydät helposti kohteeseen soveltuvan ja mahdollisimman kustannustehokkaan ja ympäristöystävällisen ratkaisun.

Kaikki Wavin-tuotteet valmistetaan Kangasalan ja Joutsan tehtailla. Yhteistyökumppaneina toimii LVI-alan ammattilaisia. Koska tavoitteena on aina laadukas ja pitkäikäinen jätevesijärjestelmä, tulee suunnittelutyö tehdä huolella. Kun kohteeseen valitaan sopiva tuote ja asennus tehdään ammattilaisen toimesta, voidaan taata ratkaisun toimivuus yhdessä oikeanlaisen hoidon ja huollon kanssa. Näin asetuksen vaatima puhdistusvelvoite täytetään.

Kestävät harmaavesijärjestelmät on tarkoitettu yhdessä umpisäiliön kanssa joko tehostamaan tai täydentämään asuin- ja vapaa-ajanrakennusten asumajätevesien käsittelyjärjestelmiä. Wawin lokasäiliöitä taas on saatavana useissa eri kokoluokissa. Umpisäiliöt on valmistettu polyeteenistä ja lujitemuovista ja niissä on asetusten mukaiset täyttymistä ilmaisevat hälyttimet. Kaikki umpisäiliöt on testattu alipainetestillä, jotta voidaan olla varmoja kestävyydestä ja tiiviydestä. Toimitukseen sisältyy tyhjennysputkin sulkuhattuineen tai muovikannella varustettu huoltokaivo. Kun tavoitteena on hiekan, lietteen ja muiden kiintoaineiden erottelu pesevesistä, on paras ratkaisu Wavinin laadukas hiekan- ja lietteenerotin.

1-39 / 39

39 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-39 / 39

39 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18