Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Swedoor – Sisäovet, ulko-ovet ja saunanovet

Swedoor on aiemmin Jeld-Weninä tunnettu oviasiantuntija, joka kehittää, valmistaa ja myy visuaalisesti ja toiminnallisesti laadukkaita sisäovia, ulko-ovia, saunanovia sekä ääni- ja paloeristettyjä ovia suomalaisiin koteihin ja julkisiin tiloihin. Swedoor työllistää noin 250 henkilöä Suomessa ja on osa Swedoor Pohjois-Eurooppaa, joka toimii Suomessa, Skandinaviassa, Baltiassa ja Venäjällä.

Kattavaan tuotevalikoimaan kuuluvat myös parvekkeen ovet sekä ulko-ovet. Swedoorin parvekeovissa on uritettu ulkopuoli ja sileä sisäpuoli. Oven voi tilata myös kokonaan vaakauritettuna tai sileänä. Oven pinta on ajattoman valkoiseksi maalattu ja yhdessä lasi-ikkunan kanssa muodostuu moderni ja kaunis kokonaisuus. Parvekkeen ovi voidaan hankkia viidellä erikokoisella lasiaukolla joko ristikolla tai ilman ristikkoa. Ulko-ovivalikoimasta löytyy sopiva malli niin pääoveksi kuin sivu- ja takaoviksi. Esimerkiksi Function-ulko-ovet edustavat kurinalaista geometristä muotoilua ja ne sopivat hienosti niin moderniin kuin perinteisempäänkin taloon. Mikä parasta, kaikkien Swedoor-ulko-ovien u-arvo on umpiovien kohdalla alle 0,8 W/m²K ja lasiaukollisissakin alle 1,0 W/m²K. Useita ulko-ovia saa myös energiapihillä Arctic-rakenteella tai paloa ja ääntä eristäviä ovina.

Laaja saunanovivalikoima tarjoaa taatusti silmää miellyttävän ja tarpeita vastaavan mallin jokaiseen suomalaiseen saunaan. Perusvalikoimaan kuuluvat kokolasiset kestävät ovet, joissa värivaihtoehtoina kirkas, pronssi tai harmaa. Yksivärisiä saunanovia ovat myös valkoiseksi silkkipainettu lasiovi ja musta saunan lasiovi. Kaikki Swedoorin lasiovet on valmistettu karkaistusta turvalasista. Hankkimalla kuvioidun saunanoven, saadaan helposti näyttävä ilme koko kylpytilaan. Kuvioituja saunanovia on hankittavissa usealla erinäköisellä geometrisellä tai luonnonläheisellä kuvioinnilla. Tyylikäs saunanoven vaaka- tai pystyvedin viimeistelee kylpyhuoneen huolitellun vaikutelman. Muista valita myös saunanoven kuviointiin sopiva kylpyhuoneen lasiovi.

Kodin sisustaminen sisäoven avulla on merkittävä tekijä osana viihtyisää kotia. Sisäovet näkyvät koko ajan ja estää myös osaltaan äänen kulkeutumista. Swedoor tarjoaa kattavan valikoiman kotimaisia puisia sekä lasisia sisäovia. Sisäovivalikoima sisältää kaikki tarvittavat sisäovet kuten kevyet peiliovet, laakaovet, laakapalo-ovet, lasiset väliovet, massiivipeiliovet, mäntyovet, trendi-ovet sekä uritetut laakaovet. Lisäksi tuotteisiin on saatavana sekä karmit että pintahelat.

1-48 / 440

440 tuotetta

1-48 / 440

440 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.