Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Pumppulohja – Painesäiliöt ja pumput

Pumppulohja on yksi Suomen merkittävimmistä vesipumppujen valmistajista. Sen historia ulottuu aina vuoteen 1942 asti, joten vankka osaaminen vuosikymmenten ajalta tarjoaa asiakkaille varmuutta.

Tuotevalikoimaan kuuluvat sekä kaikenkattavat pumppausratkaisut että erilaiset teollisuuden ja vesihuollon pumppukoneikot. Pumppujen ja pumppaamojen valmistusmateriaaleina käytetään hiiliterästä sekä ruostumatonta ja haponkestävää terästä. Pumppulohja toimii kansainvälisen ISO 9001-laatujärjestelmän ja ISO 14001-ympäristöjärjestelmän vaatimalla tavalla ja pyrkii kaikessa toiminnassaan luotettavuuteen sekä turvallisiin ratkaisuihin. Kalvopainesäiliöt sopivat niin omakotitaloihin, maatalouteen kuin vapaa-ajan asuntoihinkin. Kalvopainesäiliö voidaan asentaa helposti ja sijoittaa monipuolisesti, sillä putkien tulosuunta on vapaasti valittavissa. Helposti huollettavat kalvopainesäiliöt on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne soveltuvat toimimaan yhdessä uppopumpun kanssa.

Uppopumpun avulla voidaan nostaa talousvettä kaikissa kohteissa aina – niin kesämökeillä, maatalouksissa kuin omakotitaloissa. Hiljaisen käyntiäänen vuoksi pumppu ei kuulu lainkaan. Pumppu tuottaa hyvin vettä eikä jäädy kovissakaan oloissa. Isku-Jet vesiöt ovat tehdasvalmisteisia täydellisiä painevesilaitoksia. Ne soveltuvat sekä taloihin että kesämökeille ja ovatkin ominaan painevesiverkostojen paineenkorotukseen. Vesitila on kokonaan ruostumatonta terästä. Tavalliseen säiliöön verraten vesiöissä käytettävä kalvopainesäiliö tuo mukaan useita etuja. Vaikka ulkomitat ovat samat, sen varauskyky on noin 2,5 -kertainen. Kalvopainesäiliötä ei tarvitse myöskään ilmata ja koska esipaineinen ilma erotetaan vedestä kumikalvolla, huoltokerrat vähenevät. Vesi on taatusti raikasta, sillä kalvopainesäiliö tyhjenee täysin ennen kuin pumppu käynnistyy.

Vesiautomaatit soveltuvat veden pumppaukseen ja siirrettävyytensä ansiosta niillä voidaan myös kastella tai nostaa saunavettä. Valikoimasta löytyy ratkaisuja esimerkiksi kesämökkien ja pienten omakotitalojen veden pumppaamiseen, joissa maksimi imusyvyys on riittoisa kahdeksan metriä.

Kattavaan valikoimaan kuuluvat myös tarvikkeet, kuten porakaivon hatut. Porakaivon hattu estää roskien, pintaveden ja pienten eläinten pääsyn kaivoa likaamaan. Mukana toimitetaan ruostumattomat putkenkiristimet.

  • 1

1-45 / 45

45 tuotetta

  • 1

1-45 / 45

45 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.