Varaston loppuunmyynnin viimeisiä viedään, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

TEPE-terassiperustus

Yllättävän helppo terassiperustus

Urjalan Sementtivalimo Oy:n valmistama TEPE-terassiperustuskivien tuotesarja on uudenlainen, helppo ja kestävä vaihtoehto monenlaiseen rakentamiseen.

Pilariperustuksen tekeminen TEPE-terassiperustuskivien avulla on nopeaa ja sujuvaa. Ei enää hitaasti kuivuvia betonivaluja, sillä rakennustyöt pääsevät jatkumaan heti TEPE-terassiperustuskivien ladonnan jälkeen! Maaperän kivikkoisuus tai pintamaan alla kulkevat salaojat tai sähköjohdot eivät aiheuta ongelmia, koska pilariperustusta ei tarvitse upottaa syvälle maan sisään. Lisäksi asentamisessa ei tarvita erityisiä asennustyökoneita, joten perustuksen tekeminen on helppoa ja nopeaa sekä kokonaiskustannukset pysyvät edullisina.

Muunneltavuutensa ansiosta TEPE-terassiperustuskivet helpottavat terassien ja pienten piharakennusten perustamista vaihtelevammassakin maastossa. TEPE-korokekivien avulla säätelet perustuksesi korkeutta näppärästi maaston muotoja mukaillen. TEPE-pilarikiven muotoilun ansiosta et enää tarvitse erillisiä pilari- tai palkkikenkiä, vaan kannakelankut ja pystytolppa sopivat suoraan TEPE-pilarikiveen.

TEPE-terassiperustus valmis

TEPE-perustuskivet monipuoliseen perustukseen

Terassien lisäksi perustuskivet soveltuvat käytettäväksi esimerkiksi huvimajojen, grillikatosten sekä pihavarastojen perustusratkaisuksi. TEPE-tuoteperheeseen kuuluu kolme osaa; TEPE-anturakivi, TEPE-korokekivi sekä TEPE-pilarikivi.

Suomalaisia Avainlippu-tuotteita

Urjalan Sementtivalimo Oy on Suomalainen yritys, jolla on vuosikymmenien kokemus betonituotteiden valmistamisesta. TEPE-terassiperustuskivet on suunniteltu ja valmistettu kokonaan Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus. TEPE-terassiperustuskiville on myönnetty myös patentti ja tuotteella on eurooppalainen mallisuoja 28 maassa.

  • 1

1-3 / 3

3 tuotetta

  • 1

1-3 / 3

3 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.