Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Damixa – Skandinaaviseen makuun

Damixa on tanskalainen innovatiivisia ja huolellisesti muotoiltuja keittiön ja kylpyhuoneen hanoja sekä kylpyhuonetarvikkeita valmistava yritys, jolla on nykyään tytäryhtiöitä ympäri maailmaa. Menestystä siivittää vuosikymmenten kokemus, sillä Damixa perustettiin yli 80 vuotta sitten. Damixan tyylikäs ja ajaton muotoilu on myös saanut tunnustusta. Yksi maailman merkittävimmistä muotoilupalkinnoista Red Dot Design Awards on myönnetty Damixan hanoille jo kolme kertaa 2000-luvulla.

Monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluvat hanat ja suihkut kuten amme- ja suihkuhanat, pesuallashanat sekä suihkut unohtamatta laajaa keittiöhanamallistoa. Lisäksi Damixa tarjoaa kaikki tarvittavat kylpyhuonetarvikkeet toimivaan kylpyhuoneeseen.

Esimerkiksi Damixan Lyra ja Elara keittiö- ja kylpyhuonehanat edustavat uutta sukupolvea. Ominaista on tyylikäs korkea juoksuputki ja moderni muotoilu. Mallisarjat muistuttavat toisiaan, mutta Lyran muodot ovat pehmeämmät kun taas Elara on kulmikkaampi. Upean ulkonäön lisäksi hanoissa yhdistyvät moitteeton toimivuus sekä ympäristön huomioiminen. Esimerkiksi Osier-keittiöhanassa on Eco-Save-vedensäästöominaisuus, jonka avulla säästyy vettä ja sitä kautta ympäristöä ja rahaa pienemmän vesilaskun muodossa. Myös turvallisuustekijät on huippuluokkaa. Hanojen kätevä kuumavesisuojaus tuo turvaa pienille sormille. Tämä tarkoittaa, että säädettävän lämpötilarajoittimen avulla hanasta ei voi koskaan päästää polttavan kuumaa vettä. Tämä energiaakin säästävä ominaisuus aktivoituu 38°C:ssa. Myös helppoon ja vaivattomaan asennukseen on panostettu. Mallistosta löytyy pesuallashanoja innovatiivisella X-Change-kytkennällä ja asennussarja sisältyy hanan toimitukseen.

1-48 / 275

275 tuotetta

1-48 / 275

275 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.