Misa – Misa siellä lukee!

Korkealuokkaiset Misa-tuotteet valmistetaan kestämään kovaakin käyttöä. Yhdessä patentoitujen ratkaisujen kanssa säästyy energiaa ja luontoa tehosta lainkaan tinkimättä. Yksi Misan tärkeistä arvoista on kotimaisten raaka-aineiden käyttäminen ympäristöä kunnioittaen. Vain paras saa kylkeensä nimen Misa.

Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat pihakeittiö ja erilaiset lisätarvikkeet kuten paellapannu ja loimulauta. Saunaan on saatavana kiukaita niin sähkötoimisina kuin puulla lämpiävinä. Lisäksi valikoimasta löytyy muuripatoja ja vesisäiliöitä sekä valmispiippuja ja hormeja - saunassa on aina lämmintä vettä tarjolla ja savut nousevat taivaan tuuliin. Misa tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun saunaan kuin saunaan.

Misan pihakeittiö on pihan keskipiste, jonka ympärille kokoontuu suurempikin joukko. Se on eri tarkoituksiin muuntuva ja voidaan sijoittaa myös grillikatokseen. Pihakeittiöllä voidaan grillata, savustaa, pariloida ja keittää. Pihakeittiötä voidaan helposti täydentää erilaisten lisävarusteiden avulla ja Misan pihakeittiön avulla kokkauksessa onkin vain mielikuvitus rajana. Edes sää ei muodostu ongelmaksi, sillä pihakeittiössä on tuulensuoja sekä kansi, joka toimii sadesuojana. Laadukas ja kestävä arina on valmistettu valuraudasta. Puiset sivutasot helpottavat ruoanvalmistusta ja ne saadaan myös kätevästi irrotettua.

Misan puukiukaissa on erityinen järjestelmä tulen kierrätykseen. Tämä järjestelmän ansiosta ne viimeisetkin palokaasut palavat. Misan yli 50 vuotta sitten tehty patentoitu keksintö on vielä tänäkin päivänä se kaikkein toimivin ja paras. Myös kiukaan materiaalilla ja sen vahvuudella on tärkeä merkitys. Misan kiukaat lämpenevät nopeasti ja vähällä puumäärällä, mikä tekeekin niistä mainioita saunakavereita. Misan puukiukaassa on kolmionmuotoinen palokammio ja kiuaskiville kehittyy hehkuva kosketuspinta. Sisäosan ympärille muodostuu oikea ilmankierto erillisen kivipesän ja tulipesän johdosta. Kivet ja sauna lämpenevät aina oikeassa suhteessa samalla kun kiukaan sisäosan käyttöikä on pidempi. Loputkin savukaasut palavat keskihormissa nuohousaukoissa olevien toisiopalamista varten suunniteltujen ilmareikien ansiosta. Puukiukaiden lämpöheijastuslevyt kääntävät lisäksi lämmön virtaamaan ylöspäin. Misa tarjoaa myös jatkuvalämmitteisiä puukiukaita.

Myös Misan sähkökiukaat ovat helppokäyttöisiä ja piristävät löylyhuoneen myös muotoilunsa vuoksi. Säätimet sijaitsevat sopivalla käyttökorkeudella. Misan sähkökiukaita on saatavana sekä lattialle sijoitettavina että seinälle asennettavina malleina. Sähkökiukaisiin on myös saatavilla kiukaiden ohjauskeskuksia.

1-84 / 84

84 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-84 / 84

84 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16