Elco – Lämminvesivaraajia vuosikymmenten kokemuksella

Elcon lämminvesivaraajia on valmistettu ja myyty jo yli 50 vuoden ajan. Laatutuotteet tehdäänkin tinkimättömällä kokemuksella toiminnoiltaan moitteettomiksi ja käytössä kestäviksi. Elcon tehtaalla Kreikassa noudatetaan tiukkoja eurooppalaisia vaatimuksia laadulle ja ympäristölle. Koska Kreikassa on sama 10 barin vesijohtoverkoston paine kuin Suomessa, ne toimivat varmasti ja turvallisesti vuodesta toiseen. Sopivan lämmintä käyttövettä on aina saatavilla, huolettomasti vuoden jokaisena päivänä. Elco on varma valinta niin kesämökeille kuin omakotitaloihin ja saneerauskohteisiin kautta maan – niin yhden hengen kuin suurten perheidenkin tarpeisiin.

Kattavasta valikoimasta löytyy esimerkiksi lattialle sijoitettava lämminvesivaraaja, joka tulee sijoittaa pystyasentoon. Tilavuutta riittää mallista riippuen esimerkiksi 50 litraa, joten kokonsa sekä helpon asennuksen puolesta pystymallit soveltuvat hienosti vaikkapa kesämökin keittiöön ja muihin pienempiin käyttötarpeisiin. Varaaja toimii pistotulppaliitännällä ja sähköinen termostaatti on säädetty 80°C lämpötilaan. Polyuretaanista valmistettu eriste pitää hyvin lämpöä ja ulkovaippa on polttomaalattua terästä. Lämminvesivaraaja voidaan kätevästi siirtää haluttuun paikkaan, sillä se ei paina kovin paljoa. Elcolta löytyy myös vaaka-asentoon seinäkiinnityksellä asennettavia malleja, jotka voidaan asentaa vaikkapa saunan lauteiden alle. Tilavuutta riittää aina 120 litraan saakka säiliön kaksinkertainen titaaniemalointi on erityisen kestävä.

Kaikissa Elco Titan-lämminvesivaraajissa on rst-vastus alennetulla pintalämpötilalla. Ne on varta vasten Suomen vesilaaduille sopivia, myös alueille, joissa vesi on hyvin kloridipitoista. Koska säiliössä on kaksinkertainen titaaniemalointi, se toimii varmasti. Säiliöissä on lisäksi ylikuumenemissuoja sekä säädettävä turvatermostaatti.

Elcon lämminvesivaraajien teho vaihtelee välillä 1,5 – 2,0 kW ja liitäntäteho on kaikissa malleissa 230 V. Jokaisesta lämminvesivaraajasta löytyy myös termostaattisekoitusventtiili 37-60°C säätömahdollisuudella. Lämminvesivaraajan mukana toimitetaan selkeät suomenkieliset käyttöohjeet helppoon asennukseen. Kaikille tuotteille myönnetään lisäksi kahden vuoden takuu. Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-8 / 8

8 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-8 / 8

8 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18