Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Finnmirror - Peilit kotimaisena laatutyönä

Finnmirror on valmistanut kodin sisustuspeilejä jo vuodesta 1920-luvulta lähtien kun Tyrvääläinen moniosaaja Kaarlo Mäkinen onnistui saamaan ohjeet peilin valmistukseen. Yrityksen toiminnassa yhdistyvät nykyään nykyaikaiset tuotantomenetelmät, pitkät perinteet peilinvalmistuksessa sekä ympäristötietoisuus.

Laaja peilivalikoima kattaa kaikki kodin sisustuspeilit – niin kehyspeilit kuin kehyksettömät peilit, kylpyhuoneen peilit, palapeilit sekä pukeutumispeilit. Peileihin on saatavilla erilaisia hiontoja ja myös peilivärejä on monenlaisia kuten kirkas, harmaa ja pronssi. Suunnittelussa käytetään inspiraation lähteenä Suomen luontoa, eli yksinkertaisen kauniita muotoja ja äärimmäistä kestävyyttä. Finnmirror onkin Pohjoismaiden suurin peilivalmistaja ja kuuluu lisäksi Suomen merkittävimpiin kiintokalusteiden valmistajiin Picard by Finnmirror-tuotemerkillä.

Peili on korvaamaton apuväline niin arjessa kuin juhlassa, mutta oikein sijoitettuna myös tärkeä sisustuselementti tuoden huoneeseen tyyliä ja tilavampaa vaikutelmaa. Finnmirror tarjoaa sopivan ratkaisun sekä perinteiseen että modernimpaan makuun. Esimerkiksi eteiseen voi sopia klassisesti muotoiltu korkea malli kun taas makuuhuoneeseen peili romanttisilla kehyksillä. Kylpyhuoneessa kestävyys nousee entistä tärkeämpään arvoon.

Loppuunsa mietitty valmistustekniikka

Peileissä on ensin lasin taustalla aito hopeapinnoite, jota suojaa korroosiolta kerros kuparia. Lopullisen suojauksen antaa erikoismaali. Myös värisävytetyissä peileissä on aitohopeoitu läpivärjätty lasi. Erikoisvahvistettu turvakalvo varmistaa peili- ja lasiovien ehdottoman käyttöturvallisuuden. Peilien aitohopeoinnille ja lasien maalipinnoitteelle annetaan 10 vuoden takuu.

Ympäristöystävällisyys osana Finnmirror-peilien laatua

Yrityksen tehdas sijaitsee havumetsien keskellä, joten lähiympäristön hyvinvointiin on panostettu mm. oman vedenpuhdistamon avulla. Tuotteiden kaikki komponentit ovat kierrätettäviä samoin kuin tuotantoprosessissa käytetyt materiaalit kierrätetään; tuotannossa syntyvät jätteet lajitellaan ja kierrätetään asianmukaisesti samalla kun energiajäte erotellaan uudelleen hyödynnettäväksi. Tuotekehityksessä otetaan huomioon niin tuotteen koko elinkaari kuin tuotantoprosessin vähäinen energiankulutus. Myös pakkausten tuotekehityksessä ja logistiikassa huomioidaan ekologiset arvot. Finnmirrorin toiminnassa ympäristönsuojelulla on siis hyvin tärkeä asema.

  • 1

1-32 / 32

32 tuotetta

  • 1

1-32 / 32

32 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.