Kesäloma-ale voimassa enää:

Muurikka – Ikimuistoisiin hetkiin

Kotimaiset yritykset Opa ja Muurikka yhdistyivät vuonna 2007. Opa tunnetaan Suomen vanhimpana kattila- ja taloustarviketehtaana kun taas Muurikka näyttää suuntaa suomalaiselle ulkoruoanlaitolle. Muurikan tuotteet on tarkoitettu lähinnä ulkokäyttöön, pihoille ja terasseille. Muurikan ajatuksena on tarjota asiakkailleen mukavaa yhdessäoloa perheen ja ystävien kanssa yhdessä laadukkaiden tuotteiden ja herkullisten ideoiden parissa. Muurikka on klassikko luoden tunnelmaa ruoanlaittoon.

Laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat legendaariset grillit ja savustimet. Muurikan grillejä on saatavana sekä kaasulla toimivina että sähkökäyttöisinä. Muurikka-savustimen avulla herkut maittavat herkut valmistuvat käden käänteessä ja lisävarusteena löytyy vaikkapa muurinpohjapannu.

Muurikka-pannulla on taatusti valmistettu miljoonat letut ja makkarat kesäyössä. Tätä kesäkeittiökonseptia voidaan täydentää yksilöllisesti omien tarpeiden mukaan, joten kotipihalla tai terassilla on mahdollista valmistaa mitä tahansa herkkua käden käänteessä. Lisävarusteena voidaan hankkia myös vaikkapa puinen grillivaunu, johon voidaan asentaa pöytämalliset sähkögrillit suoraan. Sähkögrilliin voidaan myös hankkia erikseen savustusastia tai vaikkapa kätevät kääntövartaat.

Muurikka-kesäkeittiön ideana on, että kaikki herkut voidaan valmistaa näppärästi ja siististi yhdellä täydennettävällä kesäkeittiöllä. Valittava on joko sähköllä tai kaasulla toimiva kesäkeittiö. Kokonaisuus rakentuu puisen grillivaunun ympärille ja kaveriksi voi hankkia vaikkapa wok- tai parilapannun, paellapannun tai vaikkapa savustusastian. Näon voidaan loihtia vaikkapa paellaa, uusia perunoita, kalakeittoa, mitä vain. Kaasu kuumenee nopeasti ja tasaisesti. Sähkö taas on helposti tasalämpöisen kuuma. Muurikan sähköllä toimiva kesäkeittiö voitti Tekniikan Maailman numerossa 12/2013 puolueettoman testin saaden kiitosta käytettävyydestä, tasaisesta lämmöstä, lämmönsäädöstä, varustelusta ja lisäosista sekä lämmitysajasta.

Muurikan sähkösavustin on heti käyttövalmis savustin ja monipuolinen pihauuni. Sillä voidaa savustaa niin kalat, makkarat, lihat kuin muutkin herkut, savulla tai ilman, vuoden jokaisena päivänä. Savupuruja käytetään savustamiseen ja ilman puruja voidaan paistaa ja grillata. Valitsemalla Muurikan onnistunut hetki ystävien ja hyvän ruoan parissa on taattu.

1-48 / 104

104 tuotetta

1-48 / 104

104 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.