Romotop – Mukavan lämmintä tunnelmaa kotiin

Romotop on yli 20 vuotta sitten Tsekeissä perustettu yritys, joka suunnittelee ja valmistaa takkoja ja takkasydämiä suurella innolla ja intohimolla. Romotop on kehittynyt yhdeksi Euroopan ansioituneimmista ja arvostetuimmista tulisijojen valmistajista, kiitos vaativien eurooppalaisten kuluttajien, jotka ovat omilla toiveillaan kehittäneet tuotteita aina vain paremmiksi. Romotopin ominta aluetta on innovatiivinen muotoilu sekä palamisprosessin kehittäminen, jotta tulisija on mahdollisimman tehokas. Kaiken toiminnan taustalla on kuluttajien toiveiden kunnioittaminen ja yhä parempiin tuloksiin pyrkiminen.

Jokainen Romotopin tehtaalta lähtenyt tulisija on tulos kaikkien 550 työntekijän panoksesta. Romotopin työntekijät vastaavat vaativimmankin kuluttajan toiveisiin. Romotopilla ymmärretään, että takka ei ole vain lämmönlähde, vaan lisäksi kodin tärkeä sisustuselementti. Toki lämmitykselläkin on yhä tärkeämpi merkitys energian hinnan noustessa jatkuvasti. Romotop on palvellut yli 600 000 asiakasta ympäri Eurooppaa.

Mallistosta löytyy esimerkiksi teräksisiä keskuslämmitystakkoja, jotka lämmittävät lähes 200 m³ tilan. Lisäksi mallikohtaisesti osassa takoista on kätevä säilytystila polttopuita varten. Valmistakkojen avulla sisustukseen löytyy useita uusia mahdollisuuksia vaikkapa keskilattialle asennettavan mallin avulla. Laadukkaat kiertoilmatakat lämmittävät nopeasti ja tehokkaasti näyttäen samalla kauniilta katseenvangitsijoilta. Tulen lieskat loimuavat lasiluukun takana luoden harmonista tunnelmaa niissä malleissa, joissa on turvallinen ja kestävä lasiluukku.

Jos valmistakkavaihtoehdoista ei löydy mieluisaa tai asiakas haluaa muuttaa avotakan oikeaksi lämmityslaitteeksi, tulee kyseeseen Romotopin takkasydämet. Niitä on saatavana esimerkiksi kulmamalleina, hissiluukulla tai ylös avautuvalla luukulla ja koko-, väri- sekä lämmitystehovaihtoehdoista löytyy sopiva malli jokaiselle. Takkasydämen ympärille voidaan siis rakentaa persoonallisempikin takka tai asentaa se avotakkaan. Lämpimän kiertoilman avulla suurempikin tila lämpenee nopeasti, jolloin lämmityskulut pienevät. Koska luukut voidaan sulkea, lämpöhukka pienenee. Takkasydämen lämmityshyötysuhde on korkea, sillä lämpimän huoneilman lisäksi lämpö varautuu talon rakenteisiin sekä sydäntä ympäröivään tiilimuuriin.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-98 / 98

98 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-98 / 98

98 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18