Mondex – Aistit irti arjesta

Mondex tunnetaan suomalaisena vuolukivisten kiukaiden uranuurtajana. Yritys perustettiin vuonna 1992. Mondexilla panostetaan aitoihin luonnonmateriaaleihin ja niiden ammattitaitoiseen käsittelyyn sekä kehittyneeseen ohjauselektroniikkaan ja kotimaiseen designiin. Yrityksen kattavaan tuotevalikoimaan kuuluvat niin sähkökiukaat kuin puukiukaatkin. Sähkökiukaita löytyy lattialle sijoitettavina sekä seinälle asennettavina. Valikoimaa täydentävät erilaiset tarpeelliset lisävarusteet, kuten integrointikaulukset ja korotusosat.

Mondexin kiukaat näyttävät hyviltä ja tarjoavat parhaat mahdolliset löylyt - kiuas tarjoaakin tasaiset ja miellyttävät löylyt lattiasta kattoon samalla kun kaikki tuotteet täyttävät niiden valmistukselle asetetut vaateet. Mondexin sähkökiukaissa on useita eri mallisarjoja. Tahko on laadukas lattiakiuas, joka tarjoaa muhkeat löylyt edulliseen hintaan. Värivaihtoehtoja on kaksi, joten silmää miellyttävä ratkaisu on helppo valita. Kiukaasta saa monipuoliset löylyt riippuen siitä mihin vettä heitetään. Näin jokainen saunoja saa mieluisat, sopivat löylyt.

Rakka-mallisarjan kiukaissa on rosoinen kivipinta, joka luo upean kontrastin osana viimeisteltyä saunaa tuottaen nautinnolliset löylyt vuosi toisensa jälkeen. Koska kiven pinta on karhea, se imee löylyveden tehokkaasti palauttaen sen takaisin puhtaina ja pehmeinä löylyinä. Kiukaat voidaan integroida lauteisiin tai jättää kokonaan näkyviin. Vakiona toimitetaan erillinen väylätekniikalla toimiva elektroninen ohjauskeskus. Suuri kivimäärä varaa lämpöä ja vapauttaa vielä kosteat jälkilöylyt.

Mondexin laadukkaat kivipatterit valmistetaan aina aidosta luonnonkivestä. Lämmittäjänä kivestä valmistettu patteri on kaunis ja ajaton sisustuselementti, joka voidaan valita väriltäänkin omien makumieltymysten mukaiseksi. Patterissa on hyvin tarkka, täysin äänetön elektroninen termostaatti. Massiivinen kivi varaa lämpöä itseensä ja luovuttaa sitä pitkään ja tasaisesti. Siksi asuntoon ei tule vedon tunnetta lainkaan. Patterin pintalämpötila myös pysyy turvallisena ja miellyttävänä. Asennusominaisuuksiltaan vuolukivestä valmistettu patteri on yhtä helppo asentaa kuin tavallinen sähkötoiminen patteri. Kivipatteri tuo tasaista ja miellyttävää lämpöä ja on käytössä taloudellinen ja kestävä.

1-48 / 116

116 tuotetta

1-48 / 116

116 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.