Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Pukkila - Pukkila-laatat netistä kotiin toimitettuna

Pukkila tarjoaa laajan valikoiman keraamisia laattoja moniin eri käyttötarkoituksiin. Kestävät materiaalit ja innovatiivinen suunnittelu takaavat, että tuotteet säilyvät hyväkuntoisina pitkään, oli tuotteen käyttökohde sitten ulko- tai sisätiloissa. Pukkila on osa Ricchetti Group -konsernia, joka on yksi Euroopan suurimmista laattavalmistajista. Yrityksen pitkä historia takaa vankan ammattitaidon keraamisten laattojen materiaalista ja teknologiasta.

Kestävät ja tyylikkäät laatat edullisesti

Kun haussa on Pukkila jälleenmyyjä netissä, olet tullut aivan oikeaan osoitteeseen. Meiltä löydät laadukkaat tuotteet aina edulliseen hintaan. Innovatiivisen tuotekehityksen tuloksena tämän tuotemerkin laatta kestää niin käyttöä kuin aikaakin. Mallistoja on moneen eri tarpeeseen. Valitse Pukkila-Natura, kun haet maanläheistä mutta samalla eleganttia tunnelmaa. Pukkilan Harmony-malliston vaaleat sävyt ja klassinen ilme sopivat moneen kohteeseen. Hexagon taas on tyylikäs ja monikäyttöinen, kuusikulmainen laatta. Oli toiveesi sitten pelkistetty yksivärinen tai kuvioitu ja värikäs kaakeli tai lattialaatta, löydät varmasti suosikkisi.

Pukkila laatta erittäin kattavasta valikoimasta

Pukkila lattialaatat ja seinälaatat sopivat moneen kohteeseen. Tämä laatubrändi tarjoaa laajan valikoiman kestäviä ja tyylikkäitä laattoja niin sisä- kuin ulkotiloihin ja tuotekehityksessä on panostettu erilaisten käyttökohteiden asettamiin erityisvaatimuksiin. Pukkila laatat eivät ole aivan tavallisia perustuotteita: rakennat niistä elegantin ja säätä sekä aikaa kestävän kokonaisuuden tyyliä ja trendikkyyttä unohtamatta. Tuotemerkki seuraa jatkuvasti aikaansa. Se panostaa laadukkaisiin materiaaleihin, ajankohtaiseen designiin sekä erilaisiin valmistus- ja pinnoitustekniikoihin. Tutustu nyt kattavaan valikoimaan ja valitse parhaat päältä!

1-48 / 1753

1753 tuotetta

1-48 / 1753

1753 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.