Pukkila - Pukkila-laatat netistä kotiin toimitettuna

Pukkila tarjoaa laajan valikoiman keraamisia laattoja moniin eri käyttötarkoituksiin. Kestävät materiaalit ja innovatiivinen suunnittelu takaavat, että tuotteet säilyvät hyväkuntoisina pitkään, oli tuotteen käyttökohde sitten ulko- tai sisätiloissa. Tämä suomalainen yritys on valmistanut laattoja vankalla ammattitaidolla jo yli 140 vuoden ajan. Selaa Pukkilan kattavaa valikoimaa ja tilaa omat suosikkisi jo tänään!

Kestävät ja tyylikkäät laatat edullisesti

Kun haussa on Pukkila jälleenmyyjä netissä, olet tullut aivan oikeaan osoitteeseen. Meiltä löydät laadukkaat tuotteet aina edulliseen hintaan. Innovatiivisen tuotekehityksen tuloksena tämän tuotemerkin laatta kestää niin käyttöä kuin aikaakin. Mallistoja on moneen eri tarpeeseen. Valitse Pukkila-Natura, kun haet maanläheistä mutta samalla eleganttia tunnelmaa. Pukkilan Harmony-malliston vaaleat sävyt ja klassinen ilme sopivat moneen kohteeseen. Hexagon taas on tyylikäs ja monikäyttöinen, kuusikulmainen laatta. Oli toiveesi sitten pelkistetty yksivärinen tai kuvioitu ja värikäs kaakeli, löydät varmasti suosikkisi.

Pukkila laatta erittäin kattavasta valikoimasta

Pukkila lattialaatat ja seinälaatat sopivat moneen kohteeseen. Tämä laatubrändi tarjoaa laajan valikoiman kestäviä ja tyylikkäitä laattoja niin sisä- kuin ulkotiloihin. Myös märkätiloihin on oma valikoimansa, ja tuotekehityksessä onkin panostettu erilaisten käyttökohteiden asettamiin erityisvaatimuksiin. Pukkila kaakelit eivät ole aivan tavallisia perustuotteita: rakennat niistä elegantin ja säätä sekä aikaa kestävän kokonaisuuden tyyliä ja trendikkyyttä unohtamatta. Tuotemerkki seuraa jatkuvasti aikaansa. Se panostaa laadukkaisiin materiaaleihin, ajankohtaiseen designiin sekä erilaisiin valmistus- ja pinnoitustekniikoihin. Tutustu nyt kattavaan valikoimaan ja valitse parhaat päältä!

1-100 / 2902

2902 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 2902

2902 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16