Maaliskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Rudus

Rudus on Suomen johtava kiviainestoimittaja ja betonituotteiden valmistaja. Sen laadukkaita tuotteita on käytetty suomalaisilla pihoilla jo vuosikymmenien ajan. Tämä tuotemerkki panostaa korkeaan laatuun ja kestävään kehitykseen kaikessa toiminnassaan. Löydät verkkokaupastamme kattavan valikoiman yrityksen kivi- ja betonituotteita. Tutustu tuotteisiin ja tilaa laatua pihapiiriisi jo tänään.

Suomalaista laatua edullisesti netistä

Rudus-betonituotteet valmistetaan kotimalaisilla tehtailla ja niiden laatua valvotaan tarkasti. Valikoimastamme poimit niin Rudus pihakivet kuin betonilaatat monissa eri malleissa ja väreissä. Kun haluat laatua pihapiirin viimeistelyyn, Rudus reunakivi on hyvä vaihtoehto viheralueiden reunustamiseen. Rudus muurikivet puolestaan sopivat erilaisten penkereiden ja vallien muodostamiseen esimerkiksi kukkapenkkien tukemiseksi. Betoni on materiaalina kestävä ja erittäin pitkäikäinen, joten teet samalla kannattavan sijoituksen. Selaa tuotteita ja valitse laatua aina edulliseen hintaan verkkokaupastamme.

Tyylikäs sora piha-alueille Rudukselta

Tämä tuotemerkki tunnetaan myös laadukkaasta sorastaan ja sepelistään. Rudus singeli sora on vesiseulottua luonnonsoraa, joka sopii pihoille katteeksi tai koristekiveksi. Yritys panostaa vastuulliseen toimintaan ja ottaa ympäristön huomioon soranottoprosessissaan. Tavoitteena on edistää luonnon monimuotoisuutta ja jättää soraottamon ympäristö parempaan kuntoon kuin toiminnan alussa. Yrityksen tuotteita hankkiessasi voit siis olla varma, että ne on valmistettu luontoa kunnioittaen. Rudus-tuotteet valitessasi tuet samalla kestävää kehitystä ja toimit paremman tulevaisuuden puolesta. Näin saat kaupan päälle myös hyvän mielen!

1-100 / 390

390 tuotetta

1-100 / 390

390 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16