Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

Rudus - Astu pihakivien maailmaan

Piha on olemassa elämää varten. Se on leikkien, pelien, juhlien ja rentoutumisen paikka. Ruduksen laadukkaat pihakivet tuovat pihan monikäyttöisyyden ja viihtyisyyden uudelle tasolle. Pihakiveys helpottaa piha-alueiden ylläpitoa, eikä kivetyiltä alueilta kantaudu likaa ja hiekkaa sisätiloihin. Piha on parhaimmillaan luonnollinen ja kaunis jatke sisätiloille ja koko kodille. Laaja ja monipuolinen Rudus-mallisto koostuu pihakivistä ja -laatoista, reunakivistä, muurikivistä ja porraskivistä.

Rudus-betonikivet

Betonikivet

Rudus-betonikivet ovat kestäviä ja monikäyttöisä pihakiviä, jotka valmistetaan koneellisesti betonimassasta. Rudus-mallistosta löytyy monipuolinen valikoima betonikiviä eri muodoissa, väreissä ja koossa. Erilaisilla pintakäsittelyillä betonikivistä saadaan tyylikäs kiveys eri tyylisiin pihoihin. Voit valita esim. sileäpintaisen, pintakuvioidun tai antiikkipintaisen betonikiven.

Rudus-muurikivet

Muurikivet

Muurikivillä voidaan toteuttaa pihan viheralueiden rajaukset, istutusaltaat sekä muut muurimaiset rakenteet. Muurien avulla voidaan myös ratkaista rinnetonteilla korkeuseroista aiheutuvia haasteita. Ruduksen muurikivet on suunniteltu helppoon ja siistiin asennukseen. Valikoimasta löytyy erilaisia muurikivimalleja, joista on helppo valita omaan pihaan sopivat kivet.

Rudus-reunakivet

Reunakivet

Rudus-reunakivet antavat pihalle tyylikkään ja siistin loppusilauksen. Reunakivillä voidaan helposti rajata nurmikko ja viheralueet kiveyksellä toteutetuista kulkureiteistä ja muista piha-alueista. Reunakiviä voidaan hyödyntää myös istutusten rajaamisessa, jolloin puut, pensaat ja muut kasvit ovat paremmin suojassa esim. ruohonleikkurin kolhuilta.

Rudus-betonilaatat

Betonilaatat

Betonilaatalla saadaan nopeasti siisti pihakiveys. Ruduksen laadukkaita betonilaattoja on saatavilla kymmenissä eri tyyleissä – aina sileästä ja modernista harmaasta rustiikkiseen pintakuviointiin. Betonilaattoja voidaan hyödyntää niin ajoväylillä kuin oleskelualueillakin. Ajoväylillä käytettävien betonilaattojen paksuus olisi hyvä olla 80 mm.

Rudus-porraskivet

Porraskivet

Rudus-porraskivillä saa rakennettua tyylikkäät ja tukevat portaat pihalle ja sisäänkäyntien yhteyteen. Käyttämällä porraskiviä askelman etenemä ja nousu syntyy helposti yhdestä kivestä. Etenemää ja nousua voidaan säätää muuttamalla korkotasoa ja kiven limitystä. Valitse Ruduksen sileäreunainen Porraskivi Askel tai Porraskivi Lohkoaskel, jossa askelman etureuna on lohkottu.

Rudus-saumaushiekka

Sauma-aineet

Pihakivet saumataan tavallisesti saumaushiekalla, joita on saatavilla eri väreissä. Ruduksen sauma-aineista löytyy hiekan lisäksi sauma-aineita, jotka kovettuvat saumaan ja tekevät sauman putsaamisesta helppoa. Valitse liimapohjainen Grepur tai vdw-sarjan polyuretaanilaasti, joilla saat saumattua kiveyksen helposti ja siististi.


Viiden tähden laatua!

Cent

Reunakivi Rudus, 500x80x140mm, sileä, musta

Saimme juuri mitä halusimmekin. Asensimme reunakivet lappeelteen reunustamaan 60 mm korkeaa pihakiveysaluetta. Laskutoimitukset menivät nappiin ja reunat rajaavat jämptisti suorakaiteen muotoisen pation. Hyvältä näyttää!
- Flowerhat

Cent

Pihakivi Rudus Kartanokivi 60, 278x138x60mm, sileä, harmaa

Hyvä pihakivi edulliseen neliöhintaan. Tasalaatuinen pihakivi, tuli pihaan hyvin pakattuna, ei värieroja eri lavoissa. Paksuudet tasalaatuiset ja ilmoitetut.
- mattivaan

Cent

Muurikivi Rudus Rustikko, 400x180x77mm, profiloitu, hiili

Miehen kanssa saatiin muutamassa tunnissa istutus altaan muuri koottua. Helppoa ja nopeaa. Pihasta tuli isomman oloinen ja kivasti jakaa pihaa osiin. Toimitus oli todella nopea. Viimeiset päälipalat kannattaa melkein heti alussa katsoa valmiiksi.
- Ippuh

Cent

Betonilaatta Rudus, 498x498x50mm, sileä, musta

Kivet painoi aika paljon mutta oli nopea latoa kokonsa vuoksi. Pysyy varmasti paikallaan kun olivat jykeviä. Väri on kiva, ei ihan pikimusta.
- Nyksytin

1-48 / 407

407 tuotetta

1-48 / 407

407 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.