Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Jäspi – Omakotilämmityksen suunnannäyttäjä

Suomalainen Kaukora Oy valmistaa kestäviä ja laadukkaita Jäspi-lämminvesivaraajia yli 30 vuoden tinkimättömällä ammattitaidolla ja osaamisella. Tähän päivään mennessä Jäspin lämmityslaitteita on valmistettu jo yli 500 000 kappaletta. Niiden valmistuksessa käytetään nykyaikaisimpia tuotantomenetelmiä ja koneita.

Valitsemalla Jäspi-tuotteen voi olla varma, että saa kotiinsa luotettavan, toimivuudeltaan ylivoimaisen kestävän sekä tehokkaan lämminvesivaraajan. Avainlippu-merkillä varustetut Jäspi-tuotteet ovat suosittuja niin kotimaassa kuin muuallakin maailmassa, joten liikevaihtokin on sen mukainen.

Jäspi-vedenlämmitin lämmittää turvallisesti ja energiatehokkaasti yhä useampien kotien käyttövettä. Mallisto on hyvin monipuolinen ja ulkonäöltään moderni. Mikä mukavinta, Jäspi-lämminvesivaraajista löytyy sopiva malli kaikkein vaikeimpiinkin vesiolosuhteisiin. Vesisäiliöt valmistetaan korkealaatuisesta haponkestävästä jaloteräksestä, materiaalista joka on valmistettu nimenomaan vedenlämmittimille ja kestää käytössä moitteettomasti.

Laajaan mallistoon kuuluu esimerkiksi useita moduulimallisia vedenlämmittimiä, jotka ovat varmoja valintoja laatutietoisella ja harkitsevalle kuluttajalle. Niissä on vakiovarusteena huoltokannen takana piilossa olevat pääkytkin sekä lämpötilansäätötermostaatti. Näin ne ovat turvallisesti perheen pienimpien ulottumattomissa. Lämminvesivaraajan keveys, suuri asennustila sekä kätevät säätöjalat tekevät asennuksesta vaivatonta ja nopeaa. Vakiotoimitusväri on ajattoman valkoinen. Myös seinälle tai vaaka-asentoon sijoitettavia malleja löytyy useita ja ne ovat omiaan pienempään käyttövesitarpeeseen, esimerkiksi kesämökille tai lisälaitteeksi keskuslämmityskattilan rinnalle. Ne sopivat ulkomitoiltaan keittiökaapistoihinkin. Vakiotoimitukseen sisältyy syöttäjäsekoitusventtiiliryhmä.

Kun tarvetta on esimerkiksi lauteiden alle tai muihin mataliin tiloihin tarkoitetulle sauna/makaavamalliselle vedenlämmittimelle, löytyy sopiva tuote taatusti. Lämmittimen kylmä- ja kuumayhteet ovat lämmittimen päädyssä. Ohjausputkistot ja erityinen sähkövastus merkitsevät sitä, että säiliön vesitilavuus tulee hyödynnettyä tehokkaasti.

Jäspi-lämminvesivaraajan avulla lämmintä vettä on aina saatavilla tarpeita vastaava määrä, kustannustehokkaasti ja energiaa säästeliäästi käyttäen. Lämmin suihku on itsestäänselvyys, joka sellaisena pysyykin Jäspin avulla!

1-48 / 70

70 tuotetta

1-48 / 70

70 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.