Mosquito Magnet – Sano ei hyttysille

Mosquito Magnet on yhdysvaltalainen tuotemerkki, jota on myyty Suomessa jo yli 10 vuoden ajan. Mosquito Magnetin hyönteisansat auttavat torjumaan kaikki verta imevät ja purevat hyönteiset, kuten hyttyset ja mäkäräiset. Ne ovat turvallisia ja tehokkaita käyttää, kiitos vuosien tieteellisen tutkimuksen ja kehitystyön.

Patentoitu Mosquito Magnet tarjoaa tehokkaan suojan hyttysiä vastaan koko hyttyskauden ajaksi, myös runsaimpina hyttysvuosina. Hyttysansa tuo selkeitä tuloksia jo reilun viikon aikana ja hyttysmäärä vähenee oleellisesti reilussa neljässä viikossa. Mosquito Magnet on testatusti helppokäyttöinen eikä sen käyttöönottoon tarvita mitään erityisvalmisteluja.

Tekniikan Maailma julkaisi numerossa 11/2011 testitulokset liittyen markkinoilla oleviin hyttysansoihin. Lehdessä mainittiin kuinka Mosquito Magnet keräsi selkeästi eniten hyttysiä. Tärkeä huomio oli myös se, ettei Mosquito Magnet eliminoinut yöperhosia tai hyödyllisiä hyönteisiä kuten mehiläisiä tai ampiaisia. Testiviikon kuluessa verkkopussiin tuli saaliiksi noin neljänneslitra hyttysiä, joka vastaa noin 10 000 kappaletta.

Mosquito Magnet-hyttysansan toimintaperiaate on nerokkaan yksinkertainen. Siinä on ns. houkutin, joka houkuttelee hyttysiä ansaan siitä vapautuvan hiilidioksidivirran avulla. Patentoidussa kaappaajassa käytetään CounterFlow-teknologiaa, jonka vuoksi hyttyset ja muut purevat hyönteiset kuivuvat ja kuolevat imeytymällä verkkoon. Hyttyset löytävät ihmisten ja muiden nisäkkäiden luo, koska niiden hengitysilmasta muodostuu hiilidioksidia. Ihmisten läheisyydessä hyttyset löytävät iholle tuoksun ja lämmön avulla. Mosquito Magnet konvertoi turvallisen ja tavallisestikin kotitalouksissa käytetyn nestekaasun puhtaaksi hiilidioksidiksi. Sen jälkeen se puhalletaan ulos R-Octenol-kapselin läpi, joka jäljittelee ihon tuoksua. Siksi hyttyset suunnistavat laitetta kohti, jossa ne imaistaan laitteen sisällä olevaan verkkoon.

Mosquito Magnet poistaa vaikutusalueeltaan naarashyttysiä. Siksi niiden määrä vähenee koko ajan ja siten myös uusien syntyvien lukumäärä pienenee koko ajan kunnes kaikki naarashyttyset alueelta on pyydystetty eikä uusia enää synny. Laitteen vaikutusalue on riittoisa 4000 m². Mosquito Magnet -hyttysansaa suositellaan käytettäväksi ympäri vuorokauden joka säällä koko hyttyssesongin ajan ja se tehoaa naaraspuolisiin hyttysiin, koska vain ne imevät verta.

Hyttysansaan on saatavana lisätarvikkeina vaihtoverkot sekä tehoste- ja puhdistuspatruunat.

1-5 / 5

5 tuotetta

1-5 / 5

5 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.