Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Airam

Airam tunnetaan jo useiden vuosikymmenien ajan valon asiantuntijana. Merkin ensiluokkainen lamppu- ja valaisinvalikoima kuuluu Suomen suurimpiin: LED-lamppujen ja yleisvalaisimien lisäksi kattava tuotesarja pitää sisällään laadukkaita seinä-, maa- ja pylväsvalaisimia, loisteputkia ja yövaloja ulko- sekä sisäkäyttöön. Mallistoa täydentävät myös lukuisat lisävarusteet, joita tarvitaan asennusvaiheessa tai jokapäiväisessä käytössä. Netraudasta löydät Airam-tuotemerkin parhaat palat kätevästi samasta paikasta.Tee tilaus netissä vielä tänään!

Sopivat Airam-valot jokaiseen paikkaan ja makuun

Airam Electric Oy Ab tarjoaa laadukkaita ja energiatehokkaita tuotteita tavallisesta loisteputkesta ja monikäyttöisestä yleisvalosta aina pakkasta tai kuumuutta kestäviin erikoislamppuihin. Airamin tarina alkaa vuodesta 1921, jolloin perustettiin Suomen Sähkölampputehdas Oy. Nykyään Airam kuuluu alansa suurimpiin nimiin, ja merkin tuotevalikoima onkin äärimmäisen monipuolinen. Airamille tuttuun tapaan kaikilla tuotteilla on korkea elinikä, mikä tekee niistä sekä edullisen että varman valinnan mihin tahansa käyttökohteeseen. Löydät sopivan ratkaisun yhtä lailla kodin makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen tai keittiöön. Talon pihalle puolestaan voit valita kauniit Airam-ulkovalot. Mikä parasta, kaikkia valaisimia myydään lukuisissa varianteissa. Näin löydät helposti tuotteen, joka on sopiva kooltaan, malliltaan ja teholtaan. Sen lisäksi Airam tarjoaa laadukkaita ratkaisuja myös julkisten tilojen valaisuun. Täysin oman tuoteryhmän muodostavat monipuoliset valonheittimet, joiden mahdollisia käyttökohteita ovat mm. julkisivut, tehdasalueet tai urheilukentät. Mihin tahansa malliin sitten päädytkin, Airam-ulkovalo hoitaa tehtävänsä luotettavasti.

Tilaa Airam-lamput ulko- ja sisäkäyttöön helposti Netraudasta

Airamin tunnetuimpia tuotteita ovat suositut LED-lamput ja monikäyttöiset loisteputket. Mallista riippuen lampuissa on fiksuja lisätoimintoja, jotka mahdollistavat himmennyksen ja ohjauksen puhelinta tai tablettia käyttäen. Etsitkö lamppua, joka kestää rankempiakin olosuhteita? Airam mallistosta löydät myös kovaa pakkasta kestävät pakkaslamput ja saunaan soveltuvat, kuumuutta kestävät saunalamput. Toki valikoima pitää sisällään myös kattavan kirjon tavalliseen arkikäyttöön tarkoitettuja ratkaisuja, jotka ovat energiatehokkaita, helppokäyttöisiä ja kestäviä. Ajattomien yleislamppujen ja loisteputkien lisäksi mallistosta löytyy myös hauskoja kohokohtia. Näihin lukeutuvat mm. persoonalliset Antique-malliston lamput, jotka luovat lämmintä tunnelmaa kellanhohtoisella valollaan. Muita mainitsemisen arvoisia tuotteita ovat näppärät LED-nauhat, kalustevalaisimet tai kohdevalaisimet. Kun tilaat tuotteet meiltä, hyödyt nopean palvelun lisäksi myös kätevästä toimituksesta, joka on ilmainen jopa tuhansille tuotteille. Tervetuloa kannattaville ostoksille!

1-48 / 465

465 tuotetta

1-48 / 465

465 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.