Stiga

Stiga on valmistanut laadukkaita puutarhavälineitä jo yli 80 vuoden ajan. Vankka kokemus ja innovatiivinen suunnittelu tekevät tästä brändistä jokaisen kotipuutarhurin ehdottoman suosikin. Akku- ja bensiinikäyttöiset koneet ovat tehokkaita, turvallisia ja erittäin helppokäyttöisiä. Myös ympäristönäkökohdat on otettu huomioon niiden valmistuksessa. Selaa nyt Stiga-tuotteiden valikoimaa ja hanki välineet, joista on iloa vuoden jokaisena päivänä!

Stiga pitää nurmikkosi siistinä

Jos pidät pihassa puuhailusta ja haluat pitää puutarhasi siistinä ja hyvännäköisenä vuoden ympäri, Stiga on oikea valinta. Tämä ruotsalainen laatumerkki tarjoaa helppokäyttöiset tuotteet, joilla leikkaat ruohon ja heinikon sekä siistit puut ja pensaat. Kevyt ja hiljainen voimanpesä Stiga ruohonleikkuri on akkukäyttöisten koneiden aatelia. Se siistii nurmikon lähes äänettömästi, ja lopputulos hivelee silmää. Ergonomisesti muotoiltu työntöaisa lisää käyttömukavuutta, ja kätevä säiliö kerää ruohon sisäänsä jättäen nurmikon suloisen siistiksi. Stiga trimmeri puolestaan viimeistelee työn ja napsii viimeisetkin heinät ja ruohotupsut tarkasti ja turvallisesti. Kaikki Stigan koneet on helppo varastoida, sillä ne mahtuvat kokoontaitettavien osien ansiosta pieneenkin tilaan. Nopeasti latautuva Stiga akku on pienikokoinen mutta sitäkin tehokkaampi. Mikä parasta, voit käyttää samaa akkua monissa eri koneissa. Löydät valikoimasta niin 45 kuin 80 voltin koneisiin sopivat akut sekä laturit. Joko innostuit? Kerää kaikki tarvitsemasi samaan tilaukseen ja hanki helpotusta puutarhatöihin jo tänään!

Kestävät ja turvalliset koneet puutarhaasi

Stigan tuotteet sopivat täydellisesti Pohjolan haastaviin olosuhteisiin. Ne toimivat luotettavasti ympäri vuoden. Valikoimasta löydät sopivat ratkaisut niin pieneen kuin suureen puutarhaan. Stiga lehtipuhallin on syksyisin loistava apuväline, jolla putsaat pihan ja valmistelet nurmikkoa talvea varten. Jos taas olet lähdössä raivaushommiin, Stiga moottorisaha ja Stiga raivaussaha leikkaavat tehokkaasti ylimääräisen vesakon, oksat ja puut. Tuotemerkki on kehittänyt kestävät apuvälineet lähtökohtanaan asiakkaiden tarpeet. Kaikissa koneissa onkin tärinänvaimennus ja ergonominen muotoilu, joka tekee niiden käytöstä miellyttävää, hiljaista ja vaivatonta. Saat rahallesi runsaasti vastinetta, sillä tuotteet maksavat itsensä takaisin tehokkuudessaan ja pitkäikäisyydessään. Älä siis emmi, vaan tee valinta paremman arjen puolesta ja tilaa kaikki huipputuotteet verkkokaupastamme.

1-94 / 94

94 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-94 / 94

94 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16