Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Tarkett - Laadukkaita ja kestäviä lattioita kaikkiin tiloihin

Tarkett tarjoaa korkealaatuisia ja kestäviä lattiamateriaaleja, jotka ovat jo tuhansien suomalaisten ja myös ammattilaisten varma valinta. Valitse monista väreistä ja puulaaduista sinun käyttötarkoitukseesi sopivin vaihtoehto ja tee lattiasta vuosikausia kestävä. Laajasta valikoimasta löydät parketit, laminaatit ja vinyylilattiat kotisi kaikille lattiapinnoille. Tarkett on yksi maailman suurimmista lattianvalmistajista, jonka ansiosta yritys pystyy panostamaan laadukkaisiin materiaaleihin, moderniin designiin ja kestävään kehitykseen.

Tarkett - kestävyyttä lattioille

Ihmiset viettävät keskimäärin 90 % ajastaan sisätiloissa, joten materiaaleilla on iso merkitys. Tarkettin kestävän kehityksen työssä keskitytään pitkän elinkaaren lattiaratkaisuihin, jotka ottavat huomioon niin ympäristön kuin ihmisten elämänlaadun ja terveyden. Esimerkiksi kaikki Netraudan mallistoissa olevat Tarkett-vinyylilattiat ovat ftalaatittomia, niiden päästöt on erittäin alhaiset ja lattiat ovat kierrätettäviä.

Tarkett-laminaatit pysyvät pitkään hyväkuntoisena ahkerassakin käytössä ainutlaatuisen laatunsa ansiosta ja ne ovat helppo käyttää ja asentaa. Netrauta.fi tarjoaa laajan valikoiman eri värejä ja kuvioita Tarkett-lattioita. Tuo loistokasta tyyliä ja kiistatonta laatua lattioillesi kun valitset Tarkett-laminaatit. Tutustu netrauta.fi sivuston tarjoamiin Tarkett-laminaattimalleihin laminaatit tuoteryhmässä.

Tarkett-laminaateissa on ainutlaatuinen Tech3S-tekniikalla toteutettu kosteudentorjunta, joka estää kosteuden imeytymisen laminaattien saumakohtiin. Laminaatti onkin sopiva kaikkiin kodin huoneisiin, kylpyhuonetta lukuun ottamatta. Laminaatti on sopiva myös julkisiin tiloihin. Tarkett-laminaatti valmistetaan laminoimalla puukuitua sisältävän HDF-rungon päälle useita kerroksia erikoispaperia sekä suojaava muovikalvo. Näin lattiaan saadaan kestävä ja vakaa rakenne, joka kestää erittäin hyvin painumia ja kulutusta. Silikonivahvisteiset pontit ehkäisevät tehokkaasti kosteuden pääsyä saumoihin ja runkorakenteeseen sekä helpottavat asennusta. Lattiat ovat myös erittäin helppohoitoisia, eikä siivoukseen tarvita voimakkaita puhdistusaineita.

Tarkett - ajatonta tyylikkyyttä

Jokainen kodinomistaja, remontoija tai julkitilojen rakentaja haluaa vain parasta laatua lattioita viimeistellessä. Tarkett-parketeilla sisustat kotiisi juuri omannäköiset lattiat ilman kuukausia kestävää remonttia. Tarkett-parketit luovat ainutlaatuisen tyylikkään, mutta samaan aikaan erittäin luonnollisen ilmeen kodin lattioille. Tarkettin parketeissa ovat laadun ja perinteisen käsityön tyylinäyte parhaimmillaan. Laaja valikoima kattaa myös erikoisemmat pinnat kuten leveät lankkuparketit, rustiikkiset parketit, ruutulaudat ja vintage-tyylin pinnat. Löydä oma suosikkisi ja asenna kotiisi uusi ja näyttävä lattia hetkessä.

Tarkett - nopea ja helppo asennus

Tarkettin parketit ja laminaatit asennetaan 2-lock-lukitusjärjestelmän avulla. Tämän järjestelmän ansiosta Tarkett-laminaattien asennus on erittäin nopeaa ja vaivatonta. Myös suosittu lukkoponttivinyyli Starfloor Click on helppo asentaa itse. Se on erinomainen lattia myös vuokra-asuntoon, koska lattiaa ei tarvitse liimata alustaan, joten se on helppo purkaa tarvittaessa. Tilaa uusi lattiasi kätevästi Netraudan nettikaupasta suoraan kotiovellesi ja olet työntouhussa nopeammin kuin uskotkaan. Tutustu Tarkett-lattioihin, valitse oma suosikkisi, niin voit suunnitella ja toteuttaa unelmalattiasi jo tänään. Netrauta.fi-verkkokaupan valikoimasta löytyy paljon sävyjä ja kuoseja - lattioita jokaiseen sisustusmakuun!

1-100 / 492

492 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-100 / 492

492 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16