Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Mimo Furniture

Mimo Furniture on italialainen valmiskeittiöiden valmistaja. Sen kaikissa tuotteissa näkyy tyylikäs ja käytännöllinen suunnittelu. Mimo Furnituren valikoimasta löydät helposti ja nopeasti kasattavat keittiökokonaisuudet, jotka sisältävät myös laadukkaat Beko-kodinkoneet ja Elica-liesituulettimet. Etsit keittiötä sitten mökille tai pieneen asuntoon, löydät varmasti oman suosikkisi aina edulliseen hintaan!

Italialaista laatua ja tyyliä keittiöösi edullisesti

Valmiskeittiö on näppärä ratkaisu vapaa-ajan asunnolle tai kerrostaloasuntoon, jossa tilaa on niukasti. Pieni keittiönurkkauskin voi kuitenkin hivellä silmää! Italialaista designia huokuvan Mimo Furnituren valikoimasta löydät käytännölliset keittiöpaketit, joihin kuuluu myös kodinkoneet. Paketista riippuen niihin voi sisältyä pesualtaan, hanan, uunin, liesituulettimen ja lieden lisäksi myös jääkaappi ja astianpesukone, joten tämä tuotemerkki tarjoaa täydellisesti varustellun keittiön pienellä vaivalla – ja rahalla! Integroidut koneet tekevät keittiöstä tyylikkään ja siistin. Nopean toimitusajan ja helpon asennuksen ansiosta uusi keittiö on käytössäsi tuota pikaa. Selaa siis valikoimaa ja tilaa siisti ja innovatiivinen keittiö tuossa tuokiossa.

Suunnittele unelmiesi keittiö

Mimo Furniture on ylpeästi italialainen valmiskeittiöiden valmistaja, jonka tuotteet heijastavat tyylikästä ja käytännöllistä suunnittelua. Kauniit kokonaisuudet sisältävät keittiökalusteen ja kodinkoneet. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden räätälöidä keittiönsä omien tarpeidensa ja mieltymystensä mukaisesti.


Mimo Furniture -keittiöt

Persoonalliset keittiöratkaisut netistä

Mimo Furnituren tavoitteena on tarjota asiakkailleen laatua, innovaatioita ja designia edulliseen hintaan. Keittiöiden materiaalit ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Käytännöllisen ei tarvitse olla tylsää tai epäesteettistä, kun valintasi on Mimo Furniture. Verkkokaupassamme shoppailet uuden keittiön vaivattomasti muutamassa minuutissa. Tilaa nyt kotiisi tai vapaa-ajan asunnollesi tuotteet, joiden hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan!


Mimo Furniture keittiöt
Mimo Furniture valmiskeittiöt

Viiden tähden tuotteita!

Mimo Keittiö

Valmiskeittiö Mimo Furniture, Stella 195, valkoinen

Hieno ja nopee koota! Erittäin helpoo koota ja toimii, kuin junanvessa. Todella tyytyväinen.
- Ronde

Mimo Keittiö

Valmiskeittiö Mimo Furniture, Stella 255, harmaa tammi

Nopea palvelu! Tilasin mökkikeittiön, joka oli hinnaltaan uskomattoman edullinen ja kaunis. Se tuli kotiin parissa päivässä ilman toimituskuluja.
- Kumpelin Vieno

Mimo Keittiö

Valmiskeittiö Mimo Furniture, Stella 195, harmaa tammi

Kaikki tarvitavat osat mukana! Helppo asentaa, hyvät kodin koneet ja ennen kaikkea yksin asennettuna 4 tuntia.
- remonx

Mimo Keittiö

Valmiskeittiö Mimo Furniture, Stella 195, valkoinen

Kompakti keittiö! Helposti asennettava toimiva keittiö pieneen yksiöön.
- Divertikkeli

  • 1

1-17 / 17

17 tuotetta

  • 1

1-17 / 17

17 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.