Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Hillerstorp - Laatua ja viihtyvyyttä pihalle

Hillerstorp tunnetaan Skandinavian johtavana puutarhakalusteiden valmistajana ja alansa markkinajohtajana. Yritys on toiminut vuodesta 1929 asti perinteitä kunnioittaen, mutta samalla trendejä seuraten ja onkin siksi merkittävä edelläkävijä pihojen sisustamisessa. Hillerstorp-puutarhakalusteita valmistetaan niin puusta kuin rottingista ja polyrottingista, teräksestä sekä alumiinista. Laajan kalustevalikoiman lisäksi Hillerstorp tarjoaa perinteiset ruokailuryhmät, lepotuolit, huvimajat sekä aurinkovarjot.

Hillerstorpin ajattoman tyylikkäät ja kauniit kalusteet valmistetaan omilla tehtailla, joista pääpaikka sijaitsee Ruotsin Smålannissa. Myös laaja maailmanlaajuinen jälleenmyyjäverkosto on osaltaan varmistanut Hillerstorpin puutarhakalusteiden suosion.

Ympäristöystävällinen valinta

Kaikilla Hillerstorpin valmistamilla puukalusteilla on FSC-sertifikaatti. Se tarkoittaa, että tuotteissa käytetty puu on peräisin ekologisesti, sosiaalisesti sekä eettisesti hyvin hoidetuista metsistä. Näin Hillerstorp myös tukee osaltaan vastuullista metsänhoitoa. Lisäksi esimerkiksi polyrottingista valmistettujen kalusteiden hankinta on fiksu päätös, sillä ne pysyvät käyttökuntoisina ilman sen kummempaa huoltoa jopa vuosikymmenten ajan eivätkä näin ollen kuormita luontoa.

Kekseliäät valmistusmateriaalit

Kaikissa Hillerstorpin polyrottinkikalusteissa käytetään ns. Quató™-kuitua. Se on kestävyydeltään omaa luokkaansa niin lämmön, kylmyyden kuin UV-säteilynkin suhteen. Materiali on myös mukavuudeltaan ylivertaista, sillä siinä on miellyttävä istua ja puhtaanapito on helppoa. Puunkaltainen komposiitti taas on valmistettu ainutlaatuisesta Gaumo™-nimisestä materiaalista, joka on tehty kierrätettävästä muovista ja muistuttaa pinnaltaan puuta. Myös tätä materiaalia on saatavana useissa eri väreissä eikä se vaadi sen huoltoa.

FSC-sertifioidusta puusta valmistetut kalusteet ovat ekologinen ja kestävä valinta kuin myös lämpökäsitellystä puusta valmistetut kalusteet. Lämpökäsitelty puu käy valmistusvaiheessa läpi lämmitysprosessin, jonka seurauksena sille muodostuu erittäin hyvä suoja sääolosuhteita sekä tuulta vastaan. Puu pysyy näin myös paremmin muodossaan eikä esimerkiksi turpoa ilmankosteudesta johtuen. On valinta sitten mistä materiaalista valmistettu tuote tahansa, on lopputulos aina kestävä ja onnistunut.

1-48 / 166

166 tuotetta

1-48 / 166

166 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.