Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Otsoson – Kalusteet ja altaat monenlaisiin tiloihin

Otsosonin kylpyhuonekalusteet tunnetaan tyylikkäästä ja ajattomasta ulkonäöstään sekä kestävästä laadusta. Selkeälinjaisista kalusteista muodostuu kokonaisuus, joka sopii monenlaisiin tilaratkaisuihin. Korkealaatuiset tuotteet valmistetaan vain parhaista materiaaleista ja heloissa käytetään viimeisintä tekniikkaa. Koska ovissa ja laatikoissa on hidastavat kiskot ja saranat, ne sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi.

Valittavana on kahdenlaista tyyliä; puhtaanvalkoista ilman erillisiä vetimiä tai luonnollisempaa puukuvioista, joissa on tummanharmaat vetimet. Allaskaluste voidaan valita kolmesta eri syvyysvaihtoehdosta, joten valmis ratkaisu löytyy niin pieniin kuin suurempiinkin kylpyhuoneisiin. Tarvittaessa allaskalusteita voidaan täydentää korkeilla kaapeilla, jolloin kokonaisuudesta tulee tyylikäs ja lisätilaa tulee oleellisesti lisää. Kalusteet toimitetaan aina valmiiksi kasattuina, mikä tekee asennuksesta entistä helpompaa. Kaikki Otsosonin kalusteryhmät voidaan viimeistellä mallistoon kuuluvilla valo- tai alumiinikehyspeileillä tai peilikaapeilla, jonne saa mahtumaan siististi pikkutavarat. Näin ilme pysyy siistinä helpommin.

Kylpyhuonekalusteiden lisäksi valikoimaan tuovat lisänsä pesualtaat, joihin kuuluvat malja-altaat sekä valumarmorialtaat. Otsosonin valumarmorialtaat on valmistettu aidosta marmorijauheesta ja ne mahtuvat pieneenkin tilaan. Jos allasta ei halua asentaa kaapin tai laatikoston päälle, voidaan valita pelkkä taso maun mukaan. Kaikissa Otsosonin altaissa käytetään kotimaisia Prevexin valmistamia laadukkaita vesilukkoja.

Osassa valumarmorialtaita on uudenlainen pinnoite, joka nostaa laatua entisestään. Evermite-pinnoitetut altaat on tehty päivittäiseen kovaan käyttöön. Pinnoitteen ansiosta allas ei tahriinnu tai naarmuunnu eivätkä kemikaalit tai kuumuus aiheuta yhtä helposti värjäytymiä. Myös altaan puhdistus on helppoa, sillä allas kestää kovaakin hankausta ja hylkii likaa. Evermite-pinnoitetut altaat säilyvät pidempään kiiltävinä ja niille luvataan ylivoimainen 10 vuoden takuu.

Otsoson valmistaa myös tyylikkäitä ja kylpyhuonetta roiskeilta suojaavia suihkuseiniä ja –nurkkia. Jos taas toiveissa on kestävä ja huippulaadukas upotettava tiskiallas, tarjoaa Otsoson ratkaisun myös siihen.

1-48 / 265

265 tuotetta

1-48 / 265

265 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.