Hansgrohe – Hanoja kylpyhuoneeseen ja keittiöön

Hansgrohe on perinteikäs yli sata vuotta vanha kansainvälinen yritys, joka valmistaa kylpyhuoneeseen ja keittiöön ympäristöystävällisiä ja korkealaatuisia hanoja ja suihkuja. Hansgrohen laajasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto tyyliin kuin tyyliin. Tuotteissa yhdistyvät kaunis design, pitkäikäisyys ja huippuunsa hiotut tekniset ominaisuudet. Ympäristön huomioiminen on erityisen tärkeä haaste, siksi säästeliääseen vedenkäyttöön panostetaan jatkuvasti ja tuotekehityksessä pyritään yhä ekologisempaan teknologiaan.

Jotta peseytyminen, ruoan valmistus ja kodin siivous olisi niin mukavaa ja vaivatonta kuin mahdollista, Hansgrohen mallisto kattaa laaja-alaisesti hanat ja suihkut. On hankintalistalla sitten amme- tai suihkuhana, keittiöhana, pesuallashana tai suihku, löytyy mieluisa ratkaisu varmasti. Mallistoa täydentävät erilaiset lisätarvikkeet sekä pesualtaat ja kylpyhuonetarvikkeet.

Hangrohe pyrkii tekemään innovaatioita jatkuvasti ja näin vastaamaan asiakkaiden vaateisiin yhä paremmin. Yksi näistä edistysaskelista on Raindance Select -suihkut. Select-monitoimipainikkeen avulla suihkutyypin valinta ja sen vaihtaminen on helppoa ja mukavaa. Hansgrohen keittiöhanoja on päivitetty esimerkiksi niin, että PuraVida-valikoimaan lisättiin elektronisesti toimivat hanat manuaalisten rinnalle ja niitä on saatavana kaikissa korkeuksissa. Metris- , Talis - ja Focus -mallistojen pesuallashanat tarjoavat lisää tilaa kylpyhuoneeseen, kiitos hanan korkeuden, jolloin juoksuputken ja pesualtaan väliin jää vapaata tilaa. Hansgrohe on myös laajentanut Raindance-suihkujärjestelmiensä valikoimaa, jotta suihkunautinto olisi taattu. Suihkuissa on mallikohtaisesti valittavissa kahden eri suihkumuodon välillä: RainAir-suihkusade ja RainFlow-vesiputoussuihku. Toiminnallisuus ja ulkonäkö on ehdotonta huippua ja asentaminen vaivatonta. Hansgrohen suihkulla peseytyminen on varmasti yksi päivän kohokohdista.

Hansgrohen Axor-hanat ja -suihkut vastaavat yksilöllisempiinkin makuvaatimuksiin. Niitä on suunniteltu yhdessä maailman nimekkäimpien suunnittelijoiden kanssa. On haaveissa sitten millainen tahansa tunnelma, Axorin avulla sen luominen sujuu helposti ja lopputulos miellyttää vielä vuosienkin jälkeen.

Hansgrohen tuotefilosofian taustalla on ajatus intohimoisesta suhtautumisesta veteen. Vesi on nautintoa ja tuotteilla voidaan rakentaa tunteita herättäviä kokonaisuuksia. Ideana on, että päivä voidaan aloittaa reippaana ja lopettaa rentoutuneena – mikäs sen mukavampaa.

1-48 / 223

223 tuotetta

1-48 / 223

223 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.