Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Oras hanat – Hanojen ja suihkujen edelläkävijä

Oras on lähes 70 vuotta vanha suomalainen yritys, jonka laadukkaaseen mallistoon kuuluu kattavasti hanoja ja suihkuja kuten keittiöhanat, amme- ja suihkuhanat, pesuallashanat sekä monenlaiset suihkut.

Oras on alansa edelläkävijä, joten hanojen design, käyttömukavuus ja turvallisuus ovat avainasemassa. Oras on työskennellyt yhdessä italialaisen huippumuotoilun ammattilaisen Alessin kanssa. Myös ympäristöarvot ovat vahvasti Oraksen suunnittelun taustalla ja Oras onkin saanut useita palkintoja vettä ja energiaa säästävistä hanoistaan.

Oras huomioi suunnittelussaan sen, että hanaa käytetään useita kertoja päivän aikana ja siksi sen toiminnallisuuden tulee olla huippuluokkaa. Kun keittiöön valitaan hana, tulee kiinnittää huomiota perheen kokoon ja ruoanvalmistus- sekä ruokailutottumuksiin. Oraksen tuotevalikoimasta löytyy sopiva malli jokaisen kodin tarpeisiin – sopiva kokonaisratkaisu sekä keittiöön että kylpyhuoneeseen. Oraksen hana on aina varma valinta.

Oraksella on useita laadukkaita mallisarjoja. Sopivia vaihtoehtoja löytyy niin moderniin kuin perinteisempäänkin sisustukseen. Mallikohtaisesti esimerkiksi korkea ja helposti ulos vedettävä juoksuputki helpottaa suurten astioiden ja altaan huuhtelua. Malliston kätevien kosketusvapaiden hanojen punaisena lankana on käsienpesun helppous ja hygieenisyys.

Orakselta löytyy valinnan varaa myös suihkuissa. Alessin kanssa yhteistyössä suunniteltujen näyttävien design-suihkuhanojen lisäksi löytyy myös muita suihkukokonaisuuksia rentouttavaan suihkunautintoon. Esimerkiksi upea sadesuihkusetti on näyttävä ja virkistävä vaihtoehto.

Kaikkein vaativinkin kuluttaja löytää mieluisan vaihtoehdon, sillä mallistosta löytyy myös huippumoderneja elektronisia hanoja. Oras Electran kosketusvapaat hanat ovat nopea ja hygieeninen vaihtoehto, mutta säästävät myös vettä. Oraksella onkin jo yli 20 vuoden kokemus kosketusvapaiden hanojen suunnittelusta ja valmistuksesta. Kosketusvapaat hanat tuovat käyttömukavuuden korkeimmalle mahdolliselle tasolle ja Alessi by Oras –hanat ovat sekä ulkonäöltään että toimivuudeltaan markkinoiden ehdotonta kärkeä. IL BAGNO ALESSI One on kokonaisvaltainen kylpyhuonekonsepti. Oras ja Alessi yhdistivät voimansa ja suunnittelivat kauniin ja näyttävän kokonaisuuden.

Orakselta löytyy ratkaisut myös ns. kurahuoltopisteisiin: kakkossisäänkäynnille kannattaa suunnitella vesipiste, jossa voidaan pestä niin kuraiset saappaat kuin koiran tassut. Oras tarjoaa ratkaisun kaikkiin kodin vesipisteisiin.

1-48 / 585

585 tuotetta

1-48 / 585

585 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.