Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Bathlife – Fiksuja ratkaisuja kylpyhuoneeseen

Päivä alkaa ja päättyy kylpyhuoneeseen. Jotta jokainen päivä alkaisi ja päättyisi hyvällä mielellä, viihtyvässä ympäristössä ja käytännöllisesti, pitäisi kylpyhuoneen tarjota koko perheelle sopivat puitteet aina hampaiden pesusta ja suihkussa käyntiin. Pieneenkin kylpyhuoneeseen saa loihdittua miellyttävän ja tyylikkään tunnelman oikeilla tuotevalinnoilla. Isomman kylpyhuoneen varusteluun saa käyttää vapaasti mielikuvitusta ja panostaa luksukseen.

Bathlife-tuotevalikoima tarjoaa tyylikkäät kylpyhuonetuotteet ja sopivan määrän ylellisyyttä ilman isoa hintalappua. Bathlife-tuotteden ruotsalainen muotoilu ja tuotekehitys takaa laadun, tyylikkyyden ja käytännöllisyyden. Tuotteiden korkea laatu varmistetaan oman henkilökunnan voimin tehtailla Euroopassa ja Aasiassa. Tuotantoprosessissa on luonnollisesti otettu huomioon myös eettisyys ja ympäristö sekä pohjoismaiset laatustandardit.

Kaikelle oma paikkansa kylpyhuoneessa

Kylpyhuonekalusteet ovat yksi tärkeimmistä elementeistä kylpyhuoneessa. Hyvässä kalusteessa on kaikille tavaroille oma paikkansa ja järjestystä on helppo pitää yllä. Bathlife-kylpyhuonekalusteet voi ostaa kätevissä ryhmissä tai erikseen. Valikoimissa on eri kokoisia allaskaappeja sekä peilikaappeja. Värin ja tyylinkin voi valita aina maalaisromanttisesta moderniin. Bathlife-kalusteet valmistetaan MDF-levystä ja toimitetaan valmiiksi kasattuna asentamisen helpottamiseksi. Pehmeästi sulkeutuvat laatikostot takaavat hiljaisuuden kotona myös aamun pikkutunneilla ja saranat sekä muut mekanismit ovat parasta laatua merkkitoimittajilta. Korkealaatuinen pintakäsittely varmistaa laadukkaat pinnat, jotka on helppo pitää puhtaina. Allaskalusteissa on mukana posliini- tai valumarmorialtaat.

Rentoudu kylvyssä - poreilla tai ilman!

Bathlifen ammevalikoimassa löytyy tyylikkäät ja laadukkaat kylpy- ja poreammeet, joilla voi loihtia oman kotikylpylän. Laajasta kylpyammevalikoimasta löytyy muotoilua klassisesta moderniin, pyöreästä kulmikkaaseen. Porealtaat tarjoavat taas aivan omanlaatuisen kylpykokemuksen, jossa lepää niin mieli kuin kehokin. Lämmön ylläpito takaa tasaisen lämmön pitkänkin kylvyn ajaksi. Bathlife-ammeiden tukeva rakenne saadaan aikaan vahvistetulla lasikuidulla. Kaikkien ammeiden toimitukseen kuuluu pohjaventtiili, joustava liitosletku sekä säädettävät jalat.

Suihkukalusteet pieneen ja isoon tilaan

Veden roiskumisen voi rajata kylpyhuoneessa tyylikkäästi Bathlifen suihkukalusteilla. Pieneen tilaan sopivat suihkunurkat ja –seinät rajaavat suihkutilaa kätevästi. Valikoimiin kuuluu myös erillisiä suihkukaappeja. Tuotteiden klassinen muotoilu sopii tyylinsä puolesta useimpiin kylpyhuoneisiin. Suihkukalusteet valmistetaan karkaistusta turvalasista ja profiilit ovat alumiinia.

Bathlife-tuotteiden hinta-laatu-suhde on todellakin kohdallaan! Tyylikkään ja toimivan kylpyhuoneen ei tarvitse maksaa maltaita. Bathlife-tuotteet saat Netraudasta aina edullisesti ja kätevästi kotiin toimitettuna!

Bathlife-tuotteisiin voi tutustua myös Showroomeissamme.

Bathlife
Bathlife
Bathlife
Bathlife

1-48 / 513

513 tuotetta

1-48 / 513

513 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.