Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

Rotomon

Rotomon on muovituotteiden valmistukseen erikoistunut kotimainen yritys. Se on kehittänyt kestävät ja luotettavat umpisäiliöt, imeytysjärjestelmät, saunakaivot ja ponttonit suomalaisiin tarpeisiin. Keräsimme valikoimaamme innovatiivisia Rotomon-tuotteita, joiden joukosta löydät varmasti suosikkisi niin mökin kuin omakotitalon pihapiiriin. Selaa tuotteita ja tilaa suosikkisi nopealla toimituksella haluamaasi osoitteeseen!

Ekologiset ja kestävät muovituotteet Suomen oloihin

Verkkokaupastamme tilaat laadukkaat tuotteet aina muutamalla hiiren klikkauksella. Kun etsinnässä on mökille Rotomon ponttooni tai Rotomon saunakaivo, löydät varmasti haluamasi valikoimastamme. Tämä tuotemerkki ottaa ympäristön huomioon tuotteiden koko elinkaaren ajan. Se käyttää materiaalina polyeteeni- ja polypropeenimuoveja, joiden ympäristövaikutukset on minimoitu. Kaikki rakennuspaikalla syntyvä muovijäte voidaan hävittää polttamalla ja käyttää siten energian tuotantoon. Muovilaadut soveltuvat myös hyvin Suomen vaihteleviin sääoloihin ja kestävät käytössä moitteettomasti vuosien ajan. Vertaile nyt tuotteita ja valitse kotimaista laatua jo tänään!

Luotettavat jätevesijärjestelmät edullisesti

Kunnalliset määräykset edellyttävät, että jätevedet käsitellään asianmukaisesti. Rotomon tarjoaa turvallisen ja huolettoman vaihtoehdon jätevesien käsittelyyn olosuhteissa, joissa tarvitaan erityisviemäröintijärjestelmää. Rotomon umpisäiliö on helppokäyttöinen ja taloudellinen ratkaisu, johon on lisäksi yhdistetty modernia teknologiaa. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta tuotteiden käyttö sujuu vaivattomasti, vaikka et olisi alan ammattilainen. Yritys antaa tuotteilleen myös pitkät takuuajat, joten sijoituksesi on varmasti kannattava pitkällä aikavälillä. Tutustu siis tuotteisiin ja hanki suosikkisi suoraan verkkokaupastamme!

1-48 / 194

194 tuotetta

1-48 / 194

194 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.