Kesäloma-ale voimassa enää:

Smedbo - Kylpyhuone on henkilökohtainen

Smedbo Ab perustettiin 1960-luvun lopulla perinteitä ja käsityöammattien korkeaa tasoa kunnioittaen. Nykyään yritys tunnetaan massiivimessingistä valmistettujen koristehelojen ja sisustustavaroiden markkinajohtajana Euroopassa. Menestystä siivittävät jatkuva tuotekehitys sekä tyylikäs skandinaavinen muotoilu. Aikanaan kylpyhuoneet olivat karuja ja yksinkertaisia, mutta Smedbo halusi nostaa esiin myös estetiikan ja tyylin. Smedbon kauniisti muotoillut tuotteet auttoivat kuluttajia huomaamaan, että kylpyhuoneen viihtyisään sisustukseen ja modernisointiin kannattaa panostaa.

Smedbon kattavaan valikoimaan kuuluu laaja valikoima kylpyhuonetarvikkeita sekä käteviä meikkipeilejä ja pyyhekuivaimia. Kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä valmistetut pyyhekuivaimet pitävät huolen, että tarjolla on aina lämmin ja kuiva pyyhe. Tämän lisäksi pyyhekuivain toimii kylpyhuoneen lisälämmönlähteenä ja kuivattaa tilan nopeammin. Kun toiveena on vuodesta toiseen kauniina säilyvä lattiakaivon kannet, tarjoaa Smedbo useita eri kuviolla varustettuja malleja.

Kylpyhuonetuotteet 10 vuoden takuulla

Tuotteiden suunnittelussa otetaan huomioon laadun lisäksi käyttötarkoitus. Smedbolla on useita eri mallisarjoja ja niistä melkeinpä jokainen on valmistettu massiivimessingistä. Massiivimessinki on pinnoitettu suojalakkauksella, jonka ansiosta puhdistaminen onnistuu sujuvasti. Smedbon laatutuotteille myönnetäänkin 10 vuoden takuu mahdollisten valmistus- ja materiaalivikojen varalta. Kaikki Smedbon kylpyhuonetuotteet valmistetaan ja testataan vain korkeimpien standardien mukaisesti. Materiaalivalinnoilla on suuri merkitys, mutta myös tuotantoa seurataan tarkasti samalla kun tuotteen tulee olla kaunis ja käytännöllinen.

1-48 / 555

555 tuotetta

1-48 / 555

555 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.