Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

Geberit - Modernien kylpyhuoneasennusten klassikko

Geberit Oy on sveitsiläisen Geberit konsernin omistama yhtiö. Suomessa Geberit sijaitsee Vantaalla lähellä lentokenttää vuonna 2011 valmistuneissa nykyaikaisissa tiloissa. Vantaalla sijaitseva varasto ja konehuolto ovat tärkeä osa Geberitin palvelevaa toimintaa. 
 Geberitin vahvaa osaamista ovat huippulaadukkaat, ajattoman tyylikkäät ja kestävät saniteettituotteet. Tuotevalikoimaan kuuluvat seinä WC-elementit sekä erilaiset huuhtelupainikkeet. Geberitin tuotteet vakuuttavat perinpohjaisesti mukavuudellaan ja muotoilullaan.

Geberit seinä-wc-elementit ovat modernien kylpyhuoneasennusten klassikoita ja niitä on asennettu 50 vuoden aikana miljoonittain ympäri maailmaa, joten niiden kuuluisan luotettavuuden varaan on helppo luottaa. Kaikki osat valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja tehtaalla suoritetaan tiiviyskoe jokaiselle huuhtelusäiliölle ennen toimittamista. Hankkimalla Geberit Seinä-WC-asennuselementin saadaan elegantti säiliöratkaisu ja kun se yhdistetään WC-istuimen kanssa, niin perinteinen lattialla seisova WC-istuin tai vanha näkyvällä huuhtelusäiliöllä varustettu Seinä-WC voidaan korvata. Kylpyhuone saa kokonaan uuden ja tasaisen ilmeen.

Huuhtelupainikkeet ovat ainoa osa, joka näkyy piilotetusta saniteettiasennuksesta ja huuhtelusäiliöstä kylpyhuoneessa. Siksi Geberitille on hyvin tärkeää, että kattavista muotoilu-, materiaali-, väri- ja pintavaihtoehdoista voidaan valita mieluisa huuhtelupainike. Oikeanlainen huuhtelupainike täyttää odotukset ja sopii viihtyisän kylpyhuoneen tyyliin. Geberit tarjoaa linjakkaan ja vuodesta toiseen ajankohtaiselta näyttävän kokonaisuuden, joka tuo lisäarvoa koko kodille.

Geberit takaa varaosien saatavuuden 25 vuoden ajan, joten käyttäjä saa pitkäaikaisen varmuuden WC:n käytöstä. Kaksoishuuhtelulla ja huuhtelun pysäytys-toiminnolla sekä säädettävällä huuhtelumäärällä huuhtelumekanismi säästää vettä. Monet Geberit-tuotteet jäävät piiloon loppukäyttäjän katseelta, kun ne on kertaalleen asennettu. Laadukkuutensa ja luotettavuutensa ansiosta ne täyttävät tehtävänsä vuosikymmenien ajan.

1-48 / 104

104 tuotetta

1-48 / 104

104 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.