Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Franke Home Solutions - Täydelliset keittiöratkaisut

Franken laadustaan tunnetut keittiötuotteet tekevät keittiöistä toimivan ja modernin kokonaisuuden, jossa jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan. Jatkuvat innovaatiot sekä asiakkaiden toiveiden kuunteleminen ovat menestyksen taustalla. Franken keittiötuotevalikoima on erityisen laaja kattaen tiskialtaat sekä liesituulettimet. Lisäksi yritys valmistaa mm. keittiöhanoja ja liesitasoja.

Tehokkaat ja tyylikkäät Franke-liesituulettimet

Liesituulettimia on saatavana saarekemalleina, seinälle asennettavina tai kalusteisiiin sijoitettavina. Kaikkiin Franken liesituulettimiin myönnetään kahden vuoden takuu. Tuotteiden kaunis design yhdistettynä tarkoituksenmukaiseen imutehoon tekevät niistä alansa huippuja. Yleisen suosituksen mukaan myös Franken liesikuvut suositellaan mallista riippuen asennettavaksi noin 65 cm liesitason yläpuolelle. Laajaan valikoimaan kuuluvat liesikuvun kanssa yhteensopivat aktiivihiilisuodattimet, jotka suodattavat keittiön käryt tehokkaasti.

Viimeisteltyjä ja toimivia pesuallasratkaisuja

Franken suosituimmat tiskialtaat valmistetaan joko ruostumattomasta teräksestä tai erityisen kestävästä fragranitesta, joka kestää hyvin kuumuutta ja estää bakteerien kasvua. Koko ja värivalikoiman on laaja ja kaikki tuotteet ovat tyylikäitä muotoilultaan ja toiminnallisuudeltaan innovatiivisia ja ergonomisia käyttää. Kaikki tekniset yksityiskohdat ovat huolella suunniteltuja. Lämpö- ja äänieristys vaimentaa altaaseen valuvan veden ääntä ja pitää veden lämpimänä pidempään. Mallikohtaisesti on saatavilla myös painonappitoiminen pohjatulppa, jolloin allas tyhjenee ilman, että tarvitsee laittaa käsiä likaista pesuvettä sisältävään altaaseen.

1-48 / 119

119 tuotetta

1-48 / 119

119 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.