Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Mustang

Maistuva grillauskausi Mustangilla!

Mustang on syntynyt halusta nauttia kiireettömästä ja rennosta ruuanlaitosta yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Yhdessäolo ja hyvä ruoka ovat jokaisen päivän kohokohta. Grillauksessa kokeillaan aina jotakin uutta ja kaikki grillaustavat ovat sallittuja. Mustang seuraa aikaa ja tuntee grillauskulttuurin. Siksi se tietääkin miten luoda aito grillauselämys. Laajan valikoiman jokaisessa tuotteessa on kaikki oleelliset ominaisuudet mitä erinomaiselta grilliltä odotetaan ja tuote on huolella loppuun asti viimeistelty. Tiedostaville kuluttajille on tarjolla erinomainen hinta-laatusuhde ja teknisesti toimiva tuote.

Tuomme juuri oikeat grillit ja grillaustarvikkeet helposti saatavillesi, jotta voit onnistua ja nauttia grillauksesta parhaimmillaan.

Kamado – Enemmän kuin grilli

Mustangin kamado-grillit ovat täydellisiä barbecue-grillaukseen, mutta monipuolisten toimintojen avulla niillä pystyy myös hyödyntämään savustimena tai uunin lailla. Koska kamado-grilleillä on ainutlaatuinen kyky varastoida lämpöä, voi niissä helposti valmistaa suuria määriä esimerkiksi lihaa, joka vaatii pitkän kypsennysajan matalassa lämpötilassa. Mustang on kehittänyt kamado-grillinsä vastaamaan isojen kansainvälisten merkkien laatua ja ominaisuuksia, sekä kuunnellut käyttäjien toiveita grillien kehityksessä.


Kaasugrilli – Tehokasta grillausta

Mustangin laajasta ja laadukkaasta kaasugrillivalikoimasta löydät grillin jokaiseen tilanteeseen - kaipasit sitten kätevää mukaan otettavaa kaasugrilliä, tai suurempaa ja monipuoliseen ruuanlaittoon sopivaa grilliä kotiin tai mökille.

Sapphire-kaasugrillit ovat juuri se oikea valinta monipuoliseen grillaukseen. Sapphire-grillit ovat moderneja kaasugrillejä, jotka yhdistävät tehokkaan upotetun rengaspolttimen sekä laajan valikoiman lisätarvikkeita, joilla saat rakennettua grillin, joka täyttää jokaisen tarpeen. Valikoimasta löytyy valuraudasta valmistettuja ritilöitä, pariloita, patoja ja pannuja. Lisäksi rengaspolttimon päälle saa myös pizzakiven, paellapannun tai wok-pannun, joten mikä tahansa ruoka on helppo valmistaa Sapphire-kaasugrillillä.


1-48 / 92

92 tuotetta

1-48 / 92

92 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.