Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Unidrain - Make it beautifull

Unidrain kehitti vuonna 2003 maailman ensimmäisenä seinän viereen asennettavan pitkulaisen lattiakaivon jättäen historiaan keskilattialla sijaitsevat lattiaritilät. Unidrainin yksinkertaisen kauniit ratkaisut herättävät ihastusta niin arkkitehdeissa kuin kaunista sisustusta arvostavissa kuluttajissa. Unidrainin lattiakaivot palvelevat käyttötarkoituksessaan moitteetta näyttäen samalla hyviltä.

Nerokkaan yksinkertaiset lattiakaivot

Lattiakaivon asentamisen idea on nerokkaan yksinkertainen. Kun lattiakaivo siirretään vesitiiviiksi liitännäksi seinän viereen, on lopputuloksena silmää hivelevä lopputulos. Idean syntyyn vaikutti arkkitehdin harmistuminen siitä, että kerta toisensa jälkeen lattialaatat piti leikata palasiksi lattiakaivon tieltä. Arkkitehti Claus Dyre suunnittelikin yhteistyössä tanskalaisen rakennusalan instituutin kanssa yksisuuntaisen kaadon vaativan muodoltaan pitkulaisen lattiakaivon. Se voidaan sijoittaa tyylikkäästi pois keskeltä suihkunurkkauksen lattiaa. Samalla keksittiin täysin tiiviisti asennettava seinälaippa. Unidrainin ratkaisu on myös yhteistyössä märkätila-asiantuntijoiden kanssa kehitetty ja turvalliseksi todistettu.

Patentoitu Unidrain-järjestelmä sisältää yhden tai useamman tiivisteenä toimivan pystysuoran seinälaipan. Tämä on ratkaissut kylpyhuoneen asennusongelmat mikä on hyvä, sillä kylpyhuone on tähän saakka ollut yksi kodin vahinkoalttiimmista tiloista. Unidrainin lattiakaivo sopii kaikkeen laattarakentamiseen niin uudis- kuin korjausrakentamisessa.

Huippu-designia kylpyhuoneeseen

Unidrainin lattiakaivoja on saatavilla kahdessa eri tuotesarjassa. Molempien ulkonäkö on selkeää ja virtaviivaista ja niiden näkyvissä olevat osat voidaan yhdistellä itse eri vaihtoehdoista. Lattiakaivo voidaan hankkia joko kulma- tai linjamallina. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut ratkaisut täydentyvät valitsemalla mieluisin ritilä. Kulmamalli on kompakti ja huomaamaton, joten se on paras vaihtoehto etenkin ahtaisiin kylpytiloihin. Lattiakaivoja voidaan valmistaa tarvittaessa myös mittojen mukaan. Yritys on saanut lukuisia kansainvälisesti tunnettuja palkintoja muotoilustaan, joten mikä tahansa Unidrain-vaihtoehto täydentää kylpyhuoneen kokonaisuutena.

Unidrain-lattiakaivo on saavuttanut rakennusalan hyväksynnän

Jo muutamassa vuodessa Unidrain-lattiakaivosta on tullut rakennusalan suosikki ja niitä on asennettu jo yli 600 000 kappaletta. Seinän viereen asennettava lattiakaivo on jo käsite ja jatkuvalla rakennusteknisellä kehityksellä ja muotoiluun panostamisella säilytetään saavutettu asema. Unidrain-lattiakaivoilla on myös asianmukaiset hyväksynnät niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin.

1-48 / 73

73 tuotetta

1-48 / 73

73 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.