Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Ryobi-työkalut ja puutarhakoneet netistä

Ryobi on kansainvälisen Techtronic Industries-konsernin tuotemerkki. Ryobin korkealaatuiset ja innovatiiviset sähkötyökalut ja pihakoneet ovat alansa ehdotonta huippua. Ryobilla tehdään jatkuvaa kehitystyötä, joten tuotteet edustavat viimeisintä osaamista ja ovat ergonomisia sekä turvallisia käyttää.

Myös ympäristönäkökohdat on huomioitu tarkkaan. Ryobin tuotteissa on energiatehokkaat ohjelmat ja elektronisen sytytysjärjestelmän vuoksi moottorit saastuttavat vähemmän. One+ -järjestelmän työkaluissa tarvitaan vähemmän akkuja. One+ -sarja onkin markkinoiden laajin ja monipuolisin 18V akkujärjestelmä. Sen akut ja laturit sopivat yhteen yli 150 sähkötyökalun ja puutarhakoneen kanssa ja ne kestävät käytössä pitkään. Laaja valikoima kasvaa jatkuvasti!

Ryobin kannettavien ja kiinteiden sähkötyökalujen valikoima on erityisen kattava ja ne ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia. Siispä sekä rakennuksille että kaikenlaiseen kodin ja kesämökin pienempäänkin remontointiin löytyy tarkoituksenmukaiset ja luotettavat välineet. Mallisto pitää sisällään mm. akkuporakoneet, akut ja laturit sekä hiomakoneet, sahat ja monitoimityökalut. Esimerkiksi Ryobin iskuporakone on suorituskykyinen ja tehokas apuri haastavimpiinkin tehtäviin. Karkaistu teräksinen vaihteisto ja kuulalaakerointi takaavat paremman kestävyyden ja 13 mm automaattisen karalukituksen ansiosta terä on helppo vaihtaa.

Laaja pihakoneiden valikoima sisältää akkujen ja latureiden lisäksi mm. pensasleikkurit, trimmerit, moottorisahat sekä lehtipuhaltimet ja –imurit. Esimerkiksi Ryobin pensasleikkuri takaa tarkan leikkauksen, kiitos laserleikattujen ja timanttihiottujen terien. Ei ole liioiteltua sanoa, että nämäkin koneet ovat markkinoiden mukavimpia käsitellä.

Ruohonleikkureita löytyy niin isoon kuin pienempäänkin pihaan ja ne tarjoavat Ryobille ominaiseen tapaan erinomaista suorituskykyä. Leikkuukorkeutta voidaan säätää ja leikkuuleveys vaihtelee leikkurista riippuen. On valinta sitten millainen ruohonleikkuri tahansa, on lopputulos aina moitteeton. Esimerkiksi IntelliCell-teknologiaa hyödyntävä ruohonleikkuri leikkaa yhdellä akulla jopa 800 m² nurmikkoa taaten yhdessä optimoidun rungon leveyden ja 46 cm metallisen terän kanssa erinomaisen leikkaus- ja bioleikkaustuloksen. Hiiliharjaton moottori on käytössä entistäkin kestävämpi.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

Ryobi Ryobi Ryobi
  • 1

1-16 / 16

16 tuotetta

  • 1

1-16 / 16

16 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.