Toukokuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Tikli – Ja yllät muita ylemmäksi

Tikli Group Oy aloitti toimintansa Etelä-Pohjanmaalla vuonna 1992, mutta sen juuret ulottuvat aina 1960-luvulle saakka. Tuotevalikoima kattaa legendaariset alumiinista valmistetut tikkaat ja rakennustelineet sekä teräksiset alumiiniovet. Tikkaita on saatavana monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Asennustelineiden lisäksi valikoimaan kuuluvat jatkotikkaat, kaivotikkaat, laituritikkaat, poistumistikkaat, seinä- ja lapetikkaat, tasotikkaat, teleskooppitikkaat sekä työpukit.

Jatkuva tuotekehitys sekä henkilöstön täydellinen sitoutuminen takaavat ensiluokkaiset tuotteet. Toiminnan taustalla on luonnollisesti myös ympäristön kunnioittaminen. Siksi yritykselle onkin myönnetty sekä ISO 9001:2008- että ISO 14001:2004-sertifikaatit. Tikli tekee VTT:n kanssa yhteistyötä tuotekehityksessä sekä testauksessa.

Tiklin alumiinitikkaita sekä erilaisia telineitä ja työpukkeja taas toimitetaan sekä ammattilaisille että kotitalouksille. Tikli onkin markkinajohtaja alallaan Suomessa ja tuotteet testataan suomalaisten haastavien laatunormien mukaan. Kaikkia Tiklin tuotteita yhdistävät huoliteltu ulkonäkö sekä korkea laatu. Tiklin tuotteet ovat klassikoita, jotka ajavat asiansa täydellisesti ja kestävät jopa vuosikymmenten ajan. Esimerkiksi Tiklin seinä- ja lapetikkaita on saatavana eri pituisina ja niitä voidaan kätevästi jatkaa haluttuun pituuteen yhdistelemällä. Seinätikkaiden yläkaari toimii kaiteena sekä kiivetessä että laskeutuessa takaisin katolta. Tikkaat pysyvät tukevasti kiinni korkeussuunnassa, sillä niissä on räystästuki. Kattojalkojen avulla tikkaat nousevat irti kaiteesta.

1-59 / 59

59 tuotetta

1-59 / 59

59 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.