Kampanjat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Siparila - Wood For Living

Perinteikäs, samalla luovuudestaan tunnettu Siparila on palveleva puutoimittaja ja pintakäsittelyn ammattilainen. Siparila valmistaa puusta valmistettuja sisustus- ja verhoilutuotteita laatutietoiselle kuluttajalle. Siparilan tuotteet tekevät tilasta esteettisen ja lämminhenkisen. Puusta valmistetut ratkaisut sopivat skandinaaviseen makuun tuoden tilaan estetiikkaa, tunnelmaa ja lämpöä – suomalaiseen makuun sopivaa ajattomuutta sekä viihtyvyyttä.

Kattavaan mallistoon kuuluvat paneelit ja listat, sisustuslevyt, seinäpaneelit sekä saunapaneelit. Siparila-tuotteiden avulla tilasta tulee taatusti viihtyisä. Puu on erinomainen materiaali yksilöllisten kokonaisuuksien ja jännittävien pintojen ansiosta. Paneelia valitessa on huomioitava, tuleeko se kuivaan vai kosteaan tilaan. Myös saunaan löytyy omat vaihtoehdot. Kaikki sisustuspaneelit ovat aitoa puuta.

Siparilan tuotteissa on erilaisia pintakäsittelyjä, joten jokaiseen kohteeseen on valittavissa sopiva vaihtoehto. Kuultokäsitellyissä tuotteissa puun pinta kuultaa nimensä mukaisesti sävyn läpi. Pintojen ilmettä suunniteltaessa kannattaa muistaa, että erilaisilla vahoilla ja lakoilla saadaan paljon lisämahdollisuuksia. Täysin peittävä maalipinta taas sopii hyvin oksattomalle tai vähäoksaiselle puutavaralle, kun puun pinta on höylätty sileäksi.

Osassa Siparilan sisustustuotteita on roiskevesisuojaus, mikä tarkoittaa tuotteen soveltuvan esimerkiksi pesutilojen katoksi. Roiskevesisuojattua paneelia ei voi käyttää saunan paneloinnissa, sillä ne eivät kestä suoraa vesikosketusta. Erityinen saunasuojakäsittely suojaa puuta saunan haastavissa lämpö- ja kosteusolosuhteissa. Saunasuojatut tuotteet voidaan valita joko puun luonnollisella pinnalla tai muuhun saunasisustukseen sävytettyinä.

Siparilan sisustuslistojen valikoimasta löytyy kymmenittäin erilaisia vaihtoehtoja sekä värejä – vain mielikuvitus on rajana. Listojen avulla voidaan korostaa kodin raameja tyylikkäällä ja luonnollisella tavalla. Myös Siparilan sisustuslistat ovat aitoa puuta.

Siparila tuntee vastuunsa, sillä kaikki yrityksen käyttämä puu on PEFC-sertifioitua. Se tarkoittaa, että tuotanto edesauttaa ekologista, sosiaalista sekä taloudellisesti kestävää metsätaloutta kaikkialla maailmassa. Myös materiaalien kierrätykseen kiinnitetään erityistä huomiota.

1-70 / 70

70 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-70 / 70

70 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18