Bobi - Suomalaiset, kestävät postilaatikot

Bobi Company on vuonna 1991 perustettu vaasalainen perheyritys. Tällöin syntyi ajatus uudenlaisesta pyöreäpäisestä Bobi-postilaatikosta ja loppu on historiaa. Nykyään Bobilla on vankka jalansija postilaatikoiden toimittajana niin peruskorjauskohteissa kuin uudisrakentamisessa koko Suomen alueella. Bobin postilaatikkovalikoima on kattava ja tuotteet ovat saavuttaneet kansainvälisestikin tunnetun aseman merkkilaatikoina. Pyöreäpäinen Bobi® on lisäksi tuotesuojattu niin Euroopassa kuin muualla maailmalla.

Kotimaista laatua nykyaikaiseen pientalomiljööseen

Bobin tuotteet valmistetaan Suomessa, joten tuotantoa voidaan valvoa alusta loppuun ja samalla työllistävästä vaikutuksesta hyötyy koko Suomi. Kaikki Bobi-postilaatikot valmistuvat Vaasassa ja postilaatikoiden runko valmistetaan mm. Outokummun hiotusta ruostumattomasta teräksestä ja katto UPM:n biokomposiitista. Bobin ruostumattomasta teräksestä valmistettu postilaatikko on erittäin kestävä täyttäen myös uuden eurooppalaisen EN 13754 normin niin mitoituksen kuin turvallisuuden suhteen. Jos valitaan postilaatikoita esimerkiksi taloyhtiölle, löytyy valikoimasta suoralinjaisia malleja, jotka sopivat hienosti asennettaviksi ryhmiin.

Suuri kapasiteetti

Sen lisäksi, että Bobi-postilaatikot ovat muotoilultaan ajattomia ja rakenteeltaan kestäviä, niissä on suuri kapasiteetti. Näin posteja voidaan säilöä turvallisesti useidenkin päivien ajan. Esimerkiksi suosittuun Classic-laatikkoon mahtuu muutaman päivän tavallinen posti helposti. Mallistossa on saatavana myös ns. jumbomalleja sekä Duo-laatikoita tilanteisiin, jolloin tilaa on vähän - kaksikerrosrakenteen ansiosta asennustilaa tarvitaan vain puolet normaalista.

Päivitä kotisi käyntikortti, hanki Bobi-postilaatikko

Koska koti on ihmisille tärkein paikka kaikkialla maailmassa, on tärkeää hankkia edustava käyntikortti – Bobin postilaatikko, joka kestää hienosti myös vaativissa pohjoismaisissa keliolosuhteissa. Posti myös pysyy turvallisesti tallessa Abloyn lukon takana ja koska täyttöaukko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, pysyy sekin kauniina vuosi toisensa jälkeen. Bobin postilaatikko on valinta pitkälle tulevaisuuteen ja kattavasta värivalikoimasta löytyy taatusti niin maisemaan istuva kuin käyttäjänsä silmää miellyttävä vaihtoehto.

1-24 / 24

24 tuotetta

1-24 / 24

24 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16