Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Vihtan – edullisesti netistä

VIHTAN on suomalainen merkki, jolta löydät upeat suihkutilan tuotteet sekä saunan lasiseinät uudistamaan kylpy- ja saunatilaasi. VIHTAN tuotteista löydät myös laadukkaat lasiväliovet, joilla luot helposti ja vaivattomasti avaruuden ja valoisuuden tuntua kotiisi. Kaikki VIHTAN suihkutilan tuotteet, saunan lasiseinät sekä lasiväliovet ovat testattuja ja CE-merkittyjä. Kaikki nämä upeat laatutuotteet löydät Netraudasta näppärästi ja kotiinkuljetuksella.

VIHTAN lasiväliovet luovat avaruuden tuntua ja tyyliä kotiisi

VIHTAN lasiväliovilla saat kotisi tilat kertaheitolla tyylikkäiksi ja edustaviksi. Laadukkaiden Suomessa valmistettujen lasiväliovien avulla luot kotiisi valoisat, tyylikkäät ja pitkäikäiset ratkaisut, joista saat nauttia vuodesta toiseen. VIHTAN lasiväliovi soveltuu kaikkiin kodin tiloihin, ja erinomaisen kosteudenkestävyyden ansioista myös WC- ja kylpytilojen yhteyteen.

Uusi kylpytilasi tyylikkäillä VIHTAN suihku- ja saunatilan tuotteilla

VIHTAN upeilla suihkutilan tuotteilla ja saunan lasiseinäratkaisuilla lisäät raikkautta ja tyylikkyyttä kylpyhuone- ja saunatilaasi. OCEAN suihkutilan tuotteet ovat joustavasti yhdisteltävissä toisiinsa, joten löydät helposti juuri sinulle parhaiten sopivan ratkaisun. Saunan lasiovet saat kaikissa VIHTAN valikoiman väreissä ja asiakasmitoitettuna, eli täysin omiin kylpy- ja saunatiloihisi sopivina. Kaikki nämä laadukkaat ja tyylikkäät tuotteet tilaat edullisesti Netraudasta. Mikäs olisi sen hienompaa, kuin oma ylellinen kylpylä kotona!

Kun kerran remontoit tai rakennat uutta, niin käy tutustumassa myös muihin laadukkaisiin Netraudan kylpytilaratkaisuihin. Täydelliset ja hyvin suunnitellut hanat ja suihkut löydät myös nopeasti valikoimistamme. Laadukkaat pyyhekuivaimet ovat myös tarpeellisia. Lämmin ja kuiva pyyhe, jonka löydät aina samasta paikasta sitä tarvitessasi, tuo arkeen suloista luksuksen tuntua!

1-48 / 282

282 tuotetta

1-48 / 282

282 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.