Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

Jalotakka – Lämpöä kotiin ja viihtyisyyttä pihapiiriin

Vuonna 1984 perustettu Jalotakka on alusta lähtien pyrkinyt valmistamaan laadukkaita tuotteita parhaista raaka-aineista – tuotteita, jotka on tehty kestämään suomalaisissa haastavissakin olosuhteissa. Jalotakan tuotevalikoima on erittäin monipuolinen ja se kattaakin sekä tuotteita kodin lämmitykseen että rakennuksia pihapiiriin. Piharakennuksia on saatavana jokaiseen makumieltymykseen ja tarpeeseen. On toiveissa sitten grillikatos, huvimaja tai pihasauna Jalotakka tuo ratkaisun. Kun toiveissa on maistuvat herkut käden käänteessä loihdittuna tai entistä turvallisemmat löylyt, tarjoaa Jalotakka kattavan valikoiman toiminnoiltaan verrattomia grillejä sekä kestäviä valmispiippuja ja hormeja.

Jalotakan tuotteet ovat turvallisia ja mukavia käytössä sekä helppoja asentaa. Jalotakan piharakennukset valmistetaan suomalaisesta puusta ympäristöä kunnioittaen. Puu on kestävä ja ekologinen uusiutuva valinta ja jokainen piharakennus voidaan helposti maalata halutun väriseksi, jolloin se sopii esimerkiksi omakotitalon pihaan moitteetta. Kodikkaat ja sopivan tilavat piharakennukset viimeistelevät osaltaan pihapiirin ja tuovat lisää oleskelutilaa ja aina tarpeellista lisätilaa säilytykseen. Pihasta voi nauttia myös huonommassa säässä kun pään päällä on katto. Jalotakka tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia yhteiseen aikaa perheen ja ystävien kesken.

Pihapiiri saa lisää mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon upean huvi- tai grillimajan avulla. Majat ovat valittavissa joko kesäkeittiöllä tai ilman. Jalotakan 6-kulmaisiin huvimajoihin suunniteltu pöytägrilli taas on jokaisten grillijuhlien keskipiste, jonka ympärillä viihtyvät kaikki. Grilli on erittäin kestävä sekä helppohoitoinen ja sitä voidaan käyttää joko kaasulla, puulla tai hiilillä. Helposti säädettävä huuva kuljettaa savut ja käryt tehokkaasti ulos.

Jalotakan terassilämmittimen avulla terassi saa lisää käyttöaikaa pitkälle syksyyn saakka. Myös kevään ensimmäiset auringonsäteet tulee hyödynnettyä vaikka ulkona viileää vielä olisikin. Jalotakan puukiukaiden taakse tarkoitetut suojaseinät taas tuovat saunaan käytön turvaa ja lisäävät paloturvallisuutta entisestään.

1-48 / 59

59 tuotetta

1-48 / 59

59 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.