Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Gardena

Yli 50 vuotta sitten perustettu Ulmista Saksasta lähtöisin oleva GARDENA tarjoaa täydellisen valikoiman tuotteita puutarhaan: laadukkaita ja innovatiivisia työkaluja sekä järjestelmiä kasteluun, nurmikonhoitoon, puiden ja pensaiden leikkaamiseen sekä maanmuokkaukseen. GARDENA on johtava korkealaatuisten puutarhatyövälineiden tuotemerkki Euroopassa. Suosittuja tuotteita ovat mm. robottiruohonleikkuri, letkuvaunu, seinäletkukela sekä combisystem-työvälineet. GARDENA on tunteella mukana asiakkaidensa elämässä, johon puutarha kuuluu luonnollisena osana niin hyvinvoinnin, virkistäytymisen kuin hauskanpidon paikkana.

Gardena-robottileikkurit

Robottiruohonleikkurit

Haluaisitko keskittyä nauttimaan kesästä ja niistä asioista, jotka tuottavat iloa elämääsi – kuten mökkeily, veneily tai yhdessäolo perheen ja ystävien kanssa? Silloin ratkaisu on GARDENA SILENO -robottiruohonleikkuri, joka hoitaa aikaa ja vaivaa vaativan nurmikonleikkuun puolestasi. Hiljainen ja tarkka robottileikkuri selviää ahtaimmistakin alueista luotettavalla tarkkuudella. Valikoimassamme on malleja jokaiselle pihalle: SILENO city 250-500 m2, SILENO life 750-1250 m2 ja SILENO+ jopa 2000 m2:n nurmialueelle. GARDENA-robottiruohonleikkurit edustavat yli 20 vuoden asiantuntemusta.

Gardena-kastelutuotteet

Kastelutuotteet

Valikoimassamme on kaikkea, mitä puutarhan kastelemiseen tarvitaan. Laadukkaat seinään tai maahan kiinnitettävät automaattiset letkukelat tekevät puutarhan kastelusta helppoa ja mukavaa. Vai onko sinulla kenties etsinnässä kestävä suihkupistoolia puhdistamiseen? Saksassa valmistetut korkealaatuiset ja innovatiiviset GARDENA-kastelutuotteet kestävät myös jäätymistä. Valikoimassamme on myös kevyt ja kestävä tekstiililetku Liano 30 vuoden takuulla. Jos kukkien kastelu lomalla aiheuttaa huolta, ratkaisumme on lomakastelusarja tai aurinkoenergialla toimiva AquaBloom.

Gardena-puutarhatyokalut

Puutarhatyökalut

Tiesitkö, että GARDENA combisystem -tuotteita on valmistettu jo vuodesta 1977 lähtien? Ne ovat edelleen täydellisen yhteensopivia - sama varsi käy kaikkiin työvälineisiin. Olipa kyseessä kasvimaiden ja kukkapenkkien muokkaus, kulkuväylien puhtaanapito, lehtien haravoiminen ja lumen luonti - mallistossamme on ratkaisu puutarhan jokaiseen tehtävään. GARDENA myöntää kaikille combisystem-tuotteille 25 vuoden takuun. Valikoimassamme on myös puutarhan eri tehtäviin tarvittavat laadukkaat leikkuutyövälineet – 25 vuoden takuulla!

Gardena-akkutuotteet

Akkutuotteet

GARDENAn 18 V:n tehokkaat POWER FOR ALL -akkukoneet ovat osa yhtä maailman suurimmista johtavien laitevalmistajien välisistä akkujärjestelmistä, joka tarjoaa ratkaisun lukuisiin kodin ja puutarhan työtehtäviin. POWER FOR ALL -akut, laturit ja tuotteet ovat keskenään yhteensopivia sarjaan kuuluvien 18 V:n tuotteiden kanssa. Yksi akku siis riittää, mikä tarkoittaa sitä, että sinä säästät niin rahaa, tilaa kuin ympäristöäkin. Valikoimassamme on mm. akkukäyttöinen trimmeri, puhallin, pensasleikkuri, oksasaha ja pumppu.

Gardena-pumput

Pumput

GARDENA on Euroopan johtava korkealaatuisten pumppujen tuotemerkki, jonka osaaminen perustuu yli 40 vuoden kokemukseen. Moderni ja käyttäjälähtöinen suunnittelu sekä erinomainen suorituskyky tekevät pumpuista ihanteellisen valinnan niin kotiin kuin puutarhaan. Esimerkiksi innovatiivinen 2in1 uppopumppu likavedelle ja kirkkaalle vedelle sopii niin uima-altaan, rakennuskaivannon kuin tulvivan kellarin tyhjentämiseen. Kun tarvitset pumppua kaivoon, valitse uppopainepumppu. Kätevä sadevesipumppu on puolestaan ihanteellinen tynnyriin kerätyn sadeveden hyödyntämiseen. Valitsitpa minkä pumpun tahansa, voit aina luottaa GARDENAn laatuun, innovatiivisiin ominaisuuksiin ja korkealuokkaiseen suorituskykyyn. Laadun takeeksi pumpuille myönnetään 5 vuoden takuu, kun pumppu rekisteröidään GARDENAn kotisivuilla.

Gardena-syksytuotteet

Syksytuotteet

Jos lehtien haravoinen kyllästyttää, GARDENAn kekseliäs lehtienkerääjä on loistava ratkaisu syksyyn! Se kerää lehdet ilman moottoria säädettävän harjamekanismin avulla. Työntäminen on ergonomista eikä rasita haravoinnin tapaan selkää. Lehden- ja ruohonkerääjä on helppo tyhjentää esimerkiksi kompostiin. Syksyn pihatöitä helpottaa myös innovatiivinen GARDENA omenankerääjä. Sen avulla kevyesti omenoiden yli rullaten saat kerättyä maahan pudonneet omenat. Tutustu myös kätevään haravalapioon, räystäskourun puhdistajaan sekä muihin laadukkaisiin combisystem-tuotteisiin. Tiesitkö, että GARDENA myöntää combisystem-tuotteille peräti 25 vuoden takuun?

1-48 / 530

530 tuotetta

1-48 / 530

530 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.