Havwoods

Havwoods on puulattioihin erikoistunut englantilainen yritys, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1975. Sitoutuminen laatuun ja tuotekehitykseen on tehnyt Havwoodsista yhden maailman tunnetuimmista lattiatoimittajista ja myös useiden ammattisuunnittelijoiden luottokumppanin. Havwoodsin ylellisiä puulattioita on saatavilla jo kaikilta mantereilta, ja upeita Havwoods-kohteita löytyy eri puolilta maailmaa.

Unelmien lattia kotiin tai työpaikalle

Havwoodsin mallisto kattaa laajan valikoiman tarkkaan valikoituja parketteja ja kestäviä puulattioita erilaisiin käyttökohteisiin. Havwoodsin lattioilla on sisustettu yksityiskotien lisäksi kartanoita, toimistoja, ravintoloita sekä hotelleja ja jopa sairaaloita. Netraudan kautta käytössäsi on Havwoodsin vuosikymmenien asiantuntijuus ja kokemus unelmiesi puulattian valintaan. Mallistosta löytyy useita kauniita sävyjä ja erilaisia pintakäsittelyvaihtoehtoja, joista on yksi mielenkiintoisin on kovaa kulutusta kestävä supermattapinta, Valour. Mallistoon tuodaan joka vuosi uutuuksia ja se sisältää aina useita tyylikkäitä lankkuparketteja sekä erilaisia kalanruoto- ja mosaiikkiparketteja.

Havwoods on vastuullinen ja kestävä lattiavalinta

Havwoods-parkettien suosituin pintamateriaali on FSC-sertifioitu eurooppalainen tammi, joka kestää hyvin kulutusta ja Suomen vaihtelevaa ilmastoa. Useimmissa Havwoodsin tuotteissa on 3-4 millimetrin vahvuinen aito puupinta, jonka voi ajan myötä myös hioa uudelleen. Hyvin asennettu ja säännöllisesti huollettu puulattia on ympäristönkin kannalta vastuullinen valinta, joka kestää sukupolvelta toiselle. Netraudassa on laaja valikoima hurmaavia Havwoods-tuotteita - tutustu, ihastu ja tilaa omasi jo tänään!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18