Kontio – Maailman parhaita hirsirakennuksia

Kontio on Suomen johtava hirsirakennusten valmistaja ja koko maailman mittakaavassa kaikkein suurin toimija alallaan. Kontiolla on vuosikymmenten osaaminen laadukkaiden hirsihuviloiden, -talojen, -saunojen, -piharakennusten sekä -aittojen rakentamisesta. Kontio hyödyntää tuotannossaan uusinta teknologiaa ja alan viimeisintä tietoa – tukista suoraan lopputuotteeksi. Osa PRT-Forest-konsernia oleva Kontio valmistaakin yli 2000 hirsirakennusta vuodessa Pudasjärven tehtaalla. Kontion hirsirakennukset täyttävät myös EU-alueen normit ja säädökset hirsirakentamiseen liittyen. Kontion hirsirakennuksille onkin myönnetty CE-sertifikaatti sekä tehtaalle COC-sertifikaatti.

Kontion kattavaan Netraudan valikoimaan kuuluvat kaikki piharakennukset, kuten aitat ja kesäkeittiöt, grillikatokset, varastot sekä upeat pihasaunat. Malliston täydentävät muut piharakennukset kuten leikkimökki ja jätekatos.

Omaa kieltään Kontion menestyksestä kertoo markkinaosuuden tuplaaminen alle kymmenessä vuodessa. Kiitos määrätietoisen kehitystyön, Kontio tarjoaa maailman parhaan kokonaisuuden: täydellisesti suunnitellun ja valmistetun hirsirakennuksen kilpailukykyiseen hintaan, raaka-aine etunaan pohjoisen tiukkasyinen puu. Tämä puulaji soveltuukin hienosti erilaisiin olosuhteisiin, myös alueille, jossa vaaditaan erityisen paljon materiaalilta ja rakenteilta maaperän liikkumisen vuoksi. kansainvälisiä referenssikohteita ovat mm. japanilainen golfkeskus sekä Lillehammerin olympiakylä.

Kontion vahvuus perustuu myös tarkkaan kokonaisuuden hallintaan. Kontion tiukka laadun valvonta yhdessä uusimman teknologian, huolellisen suunnittelun sekä ammattitaitoisten ja tarkkojen työntekijöiden mahdollistavat parhaan lopputuloksen. Kontion laatu on suorastaan käsite, tae kestävyydestä.

Kontion piharakennukset edustavat kauneutta ja käytännöllisyyttä. Materiaalit, arkkitehtuuri sekä tilaratkaisut on huolella suunniteltu vastaamaan vaativammankin kuluttajan tarpeisiin. Hirsirakennuksilla on poikkeuksellisen pitkä elinkaari, joten hankkimalla Kontion piharakennuksen tekee jopa elinikäisen valinnan, johon voi olla tyytyväinen vuosi toisensa jälkeen.

Tilaamalla hirrestä valmistetun piharakennuksen tekee hyvää myös ympäristölle. Hirsirakentaminen on erityisen ympäristöystävällistä. Jätettä syntyy mahdollisimman vähän puun alhaisen jalostusasteen vuoksi. Raakapuu on myös ympäristösertifioitua ja koko tuotantoketju noudattaa ympäristönäkökohtia ja –säädöksiä. Kontion piharakennuksista saa kaiken hyödyn irti. Esimerkiksi kestävät ja kauniit aitat tuovat lisää makuutilaa kesävieraille sekä aina tarpeellista säilytystilaa. Kontion saunamökissä taas viihtyy koko perhe kerta toisensa jälkeen.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18