Pholc

Pholc tarjoaa laajan valikoiman plafondeja, riippuvalaisimia, lattiavalaisimia, kattokruunuja ja pöytävalaisimia. Korkealaatuiset ja tyylikkäät valaisimet voit tilata nyt suoraan netrauta.fi sivustolta kätevästi kotiin kuljetettuna. Pholc -valaisimia on monta eri tyylistä, joiden joukosta jokainen löytää varmasti juuri heidän kotiinsa ja kodin sisustustyyliin sopivan valaisimen. Pohjoismainen perustyyli ja eri kulttuureista haetut vivahteet tekevät Pholc -valaisimista monipuolisia ja uniikkeja sisustuselementtejä. Kaikki valaisimet ovat testattuja ja korkealaatuisista raaka-aineista valmistettuja, joten ne kestävät käytössä vuosikausia. Käy tutustumassa netrauta.fi sivuston Pholc valaisimiin jo tänään ja sisusta kotisi elegantilla tyylillä.

Pholc - yhdistelmä tuttua ja tuntematonta tyyliä

Pholc on kiinnostunut eri kulttuureista ja niiden ihmisistä ja tämä näkyy Pholc -valaisimien muotoilussa selkästi. Pholcin pohjoismainen perustyyli sekoittuu mielenkiintoisten yksityiskohtien kanssa, joita on tuotu eri maiden kulttuureista ja rohkeasti yhdistelty modernin perinteisten linjojen kanssa. Valaisimissa yhdistyvät maalaistunnelma sekä kaupunkitunnelma. Kotimainen tuttuus ja ripaus ulkomaalaista estetiikkaa tekevät valaisimista ainutlaatuisen uniikkeja. Kaikki valaisimet ovat erittäin laadukkaita ja testattuja tuotteita, jotka ovat turvallisia käyttää ja ne kestävät pitkään.

Pholc - juuri sinun kotiisi

Pholc valaisimet ovat valmistettu puusta, muovista, lasista ja metallista. Kauniit ja tyylikkäät raaka-aineet antavat valaisimelle kestävyyden lisäksi erittäin kauniin ulkonäön. Suuri ja kattava tuotevalikoima takaa valaisimen jokaiseen kotiin. Myös valikoiva ja tarkka sisustaja löytää etsimänsä Pholcin monipuolisesta valikoimasta. Tutustu mielenkiintoisiin ja laadukkaisiin lamppuihin jo tänään ja löydä juuri sinun kotiisi sopivin vaihtoehto nopeasti ja vaivatta. Pholc tuotevalikoimaa riittää ja värejä sekä malleja on yhtä monta kuin sisustettavia kotejakin. Valitse niiden joukosta yksi vaikka kotisi jokaiseen huoneeseen! Sisustaminen voi olla hauskaa - valitse Pholc valaisimet ja nauti tunnelmallisesta valaistuksestasi jo tänään.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18