Kesäkuun kampanjat voimassa ENÄÄ TÄNÄÄN:

Rebel tuotteet edullisesti netistä

Etsitkö monipuolista grilliä ruoanlaittoon tai tehokasta lämmitintä pidentämään terassikautta? Rebel tunnetaan sekä grillien että terassilämmittimien johtavana valmistajana. Netraudasta löydät merkin monipuoliset ja näyttävät tuotteet onnistuneisiin kesäjuhliin huippuedulliseen hintaan. Tilaa omasi laajasta valikoimastamme jo tänään!

Rebel terassilämmittimellä kesän tuntua terassille tai parvekkeelle

Haluatko nauttia terassikaudesta mahdollisimman pitkään? Pohjoisen ilmastossa vaihteleva sää ja viileät illat voivat tehdä kesäjuhlien tai grilli-iltojen suunnittelusta hankalaa. Jotta ulkona istuminen ei muutu ikäväksi värjöttelyksi edes viileän sään osuessa kohdalle, Rebel on kehittänyt näyttävän sarjan upeita terassilämmittimiä. Niiden ansiosta kesä jatkuu terassillasi niin pitkään kuin itse haluat. Rebel-terassilämmitin antaa miellyttävää lämpöä toimien samalla tunnelmanluojana. Suuremmissa pystymalleissa on näyttävä elävä liekki, joka palaa terassilämmittimen sisällä kirkkaassa lasiputkessa. Nyt sinun ei tarvitse kuin käynnistää Rebel-grilli ja juhlat voivat alkaa!

Tilaa laadukkaat Rebel tuotteet nopealla toimituksella Netraudasta

Netraudasta löydät Rebelin terassilämmittimet ja grillit monessa eri variantissa ja lukuisilla ominaisuuksilla. Kevyt kattoon tai seinään kiinnitettävä lämmitin sopii erinomaisesti kotiin, mökille tai ravintoloiden ulkotiloihin. Isommat kaasutoimiset lämmittimet taas on kehitetty tuomaan lämpöä pihamaalle, terasseille tai pihalla oleville pöytäryhmille. Ne luovuttavat lämpöä mallista riippuen jopa 20-25 m²:n alalle. Jotta ruokapuolikin hoituu sutjakkaasti, Rebel on kehittänyt myös sarjan laadukkaita ja helppokäyttöisiä kaasugrillejä. Niiden avulla valmistat mitä erilaisemmat grilliherkut nopeasti ja turvallisesti pelkällä napinpainalluksella. Nerokkaan tuotesuunnittelun ansiosta myös grillien puhdistus onnistuu helposti. Vai etsitkö näppärää tapaa muikkujen, wokkien tai lettujen valmistukseen? Siinä tapauksessa Rebel-kaasupoltin on kannattava valinta: voit järjestää spontaanit lettukestit tai käynnistää wokkikilpailun vaikkapa suoraan rannalla. Vertaile nyt tuotteita ja klikkaa tilaus matkaan – meiltä saat johtavan valmistajan tuotteet taatusti huokeaan hintaan!

  • 1

1-4 / 4

4 tuotetta

  • 1

1-4 / 4

4 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.