Valugrilli – Grillit ja muut pihatuotteet vankalla ammattitaidolla

Suomen Valugrilli Oy on valmistanut pihatuotteitaan jo vuodesta 1992 lähtien. Valugrillin vankat pihagrillit ja puulla lämpiävä savusaunan kiukaan sydänosa kestävät sekä aikaa että käyttöä. Tuotteet kunnioittavat perinteitä ja toimivat moitteetta jopa vuosikymmenten ajan. Esimerkiksi pihagrillit sopivat niin harraste- kuin ammattikokkaajillekin. Säädettävän arinan vuoksi puu- ja hiilikäyttöisetkin grillit ovat saavuttaneet suuren suosion. Valugrillin laaja-alainen osaaminen on osaltaan mahdollistanut suuren suosion ja nykyään tuotteista menee vientiin suuri osa.

Valugrillin pihagrilli on koko pihan keskipiste, jonka ääressä on mukava kokoontua. Grillisydän on omiaan omatoimirakentajalle, kun halutaan tehdä juuri omaan ympäristöön sopiva grillikokonaisuus. Grillin oheen voidaan myös hankkia monenmoisia tarpeellisia lisätarvikkeita kuten suojahuppuja.

Savusaunankiukaan sydänosa on valmistettu tulivalumassasta, joka kestää lämpöä huikeat 1200 astetta. Näin saadaan savusaunan ikiaikaista rentouttavaa lämpöä turvallisesti ja mahdollisimman vähäisellä puun kulutuksella. Tilava tuhkalaatikko on helppo tyhjentää ja palotila on enintään 40 cm korkea. Pakkauksessa on neljä seinäelementtiä, kuusi arinaelementtiä, kuusi kivipesän kaarielementtiä, kaksi alapitkittäispalkkia sekä kaksi yläpitkittäispalkkia. Mukana toimitetaan kattavat ja selkeät asennusohjeet, joiden avulla voidaan valmistaa unelmien savusaunaelämys. Sydänosa painaa 600 kg ja se toimitetaan kotipihalle lavarahtina.

Valugrillin menestystarina lähti hurjaan nousuun, koska lämpötilan voi säätää käden käänteessä. Kypsennyslämpötilaa voidaan säätää portaattomasti ja arinan etäisyyttä kypsennystasoon voidaan säätää ainutlaatuisella kierremekanismilla. Kierremekanismin avulla arinaa voidaan nostaa tai laskea sen mukaan, paljonko lämpöä tarvitaan. Jos kypsennyslämpötila nousee turhan korkeaksi, voidaan arinaa laskea alaspäin loitommalle ruoasta, jolloin lämpötila luonnollisesti pienenee. Tämä tuo etua myös grillauksen loppuvaiheeseen, sillä viimeistenkin hehkuvien hiilien lämpö voidaan hyödyntää kun arinaa siirretään lähemmäksi kypsennystasoa.

Pihagrillin runko on läpivärjättyä ja säänkestävää valubetonia, joka kestää kovaakin käyttöä ja haastaviakin sääolosuhteita. Lämpökäsitellystä puusta valmistettujen sivutasojen avulla ruoka ja tarvikkeet voidaan laskea kätevästi grillin viereen odottamaan. Mukana toimitettavien ohjeiden avulla asennus sujuu helposti ja nopeasti. Kun grilli asennetaan kiinteälle ja tasaiselle maaperälle, palvelee se tarkoitustaan vuodesta toiseen. Grillissä on lisäksi kippikatto sekä kaksitoiminen grillausritilä ja lasiluukku. Takuu mahdollisten valmistusvirheiden varalta tuo käytön turvaa.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-60 / 60

60 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-60 / 60

60 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18