Wedi

Wedi-tuotteet ovat valmistettu märkätilaremontteja ja -rakennusta varten. Kätevät ja laadukkaat tuotteet, kuten vedeneristyslevyt, lattialevyt, putkinousukotelot ja kiinnikkeet tuovat sujuvuutta ja nopeutta kylpyhuoneremonttiin. Wedi -levyt antavat sinulle valmista pintaa laatoitusta varten, jolloin säästät aikaa ja vaivaa. Wedi on vedeneristysjärjestelmä, joka on suunniteltu niin, ettet tarvitse erillisiä vedeneristeitä. Levyt eristävät lämpöä ja luovat höyrysulun. Tilaa Wedi -levyt ja muut asennustarvikkeet helposti kotiin kuljetettuna netrauta. fi sivustolta ja saat nopeutta ja sujuvuutta kylpyhuoneremonttiisi kuin itsestään.

Wedi - helppoutta kylpyhuoneremonttiin

Wedi antaa paljon kaivattua sujuvuutta ja nopeutta kylpyhuoneremonttiin. Märkätilalevyt, jotka toimivat itsessään vedeneristeenä ovat korvaamaton apu märkätilojen asennustyössä. Wedi-lattiaelementeissä on kaadot jo valmiina, joka todella auttaa asennustyössä. Voit käyttää Wedi-levyjä myös kiinteitä rakenteita rakentaessa, kuten portaat ja eri tasot. Levyt soveltuvat myös ammeen koteloinnin kanssa työskentelyyn. Tilaa kaikki tarvitsemasi Wedi-tuotteet suoraan kotiin ja nopeuta työurakkaa entisestään. Netrauta.fi-sivuilta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet, kuten sivupaneelit, putkinousukotelot, seinäwclevyt, aluslevyt ja kiinnikkeet. Monipuolinen valikoima mahdollistaa kaikkien tarvikkeiden hankinnan yhdestä ja samasta paikasta.

Wedi - nopeutta urakkaan

Kaikki Wedi -tuotteet ovat valmistettu tarkoituksena vauhdittaa märkätilojen remontointia tai rakennusta. Rakennustyötä nopeuttavat Wedi-tuotteet ovat jo tuhansien remontoijien ja ammattilaisten käytössä. Tutustu laajaan valikoimaan ja hanki kaikki tarvitsemasi Wedi-levyt ja muut tuotteet netrauta-fi sivustolta. Vertaile tuotteita sivustolla ja löydä ilahduttavan suuri valikoima kekseliäitä ja monipuolisia tuotteita. Tee kylpyhuoneremontistasi sujuva ja vaivaton Wedin avulla, kun sinun ei tarvitse odotella vesieristeen kuivumista. Netrauta.fi tarjoaa sinulle parhaat hinnat ja kattavan valikoiman. Wedi -tuotteet ja asennustarvikkeet toimitetaan suoraan kotiovellesi tai vaihtoehtoisesti työmaalle. Sinun tarvitsee vain klikkailla hiirtäsi ja nauttia työskentelyn sujuvuudesta.

1-29 / 29

29 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-29 / 29

29 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18