Eltete

Eltete tuotteet helposti netistä

Etsitkö toimivia tuotteita suojaukseen, pakkaamiseen tai rakentamiseen? Eltete on erikoistunut laadukkaiden rakennus- ja pakkausmateriaalien valmistukseen. Netraudasta löydät kotimaisen merkin tuotteet aina tuulensuojakankaasta erilaisiin aluskatteisiin ja suojakartonkeihin edullisesti. Tilaa nyt ja toteuta rakennusprojektisi joutuisasti!

Eltete tuotteet suojaukseen, pakkaamiseen ja rakentamiseen netistä

Eltete on Suomessa perustettu konserniyhtiö, jonka tuotteisiin kuuluvat jo 40 vuoden ajan laadukkaat rakennusmateriaalit ja laminaattituotteet. Netraudan valikoimasta löydät erilaisia suojakankaita, eristykseen tarkoitettuja papereita ja pakkaamisen soveltuvia kartonkeja. Elteten hengittävä tuulensuojakangas on valmistettu polypropeenista. Tuote on vesihöyryn läpäisevä mutta sadeveden- ja tuulenpitävä. Se asennetaan lämmöneristeen ulkopintaan ulkoseinään tai yläpohjaan. Eltete-aluskate puolestaan voidaan asentaa suoraan lämpöeristeen päälle. Kyseessä on hengittävä materiaali, joka suojaa tehokkaasti tuulelta ja vedeltä, mutta päästää tarvittaessa vesihöyryn lävitseen. Toinen tuulensuojaukseen käytetty tuote on Elteten hengittävä bitumipaperi: se pitää tuulen tehokkaasti ulkopuolella, mutta mahdollistaa rakenteiden kuivumisen ulospäin. Vai etsitkö luotettavaa ratkaisua kosteiden, kylmien tai kuumien tilojen eristämiseen? Valitse silloin Eltete-alumiinieristyspaperi. Rullassa myytävä tuote estää rakenteiden kostumisen sisäpuolelta ja on samalla tehokas ase vetoa vastaan. Vertaile nyt tuotteita ja laita tilaus matkaan!

Tilaa Eltete tuotesarjan tuotteet näppärästi Netraudan valikoimasta

Haluatko varmistaa, etteivät lattiat tai muut pinnat mene pilalle remontissa? Siinä tapauksessa kestävästä paperista valmistettu remonttisuoja on erinomainen valinta. Maalausprojektin aikana paperi suojaa lattiaa tehokkaasti maalinroiskeilta, lialta tai naarmuilta. Toinen mainitsemisen arvoinen keksintö on Elteten kätevä karmisuoja. Kartongista valmistettu rakennusaikainen suoja soveltuu mainiosti ovenkarmien ja porraskulmien suojaukseen remontin aikana. Netraudasta löydät kaikki rakennusprojektiisi tarvittavat materiaalit ja välineet kätevästi samasta paikasta. Kun tilaat Elteten suojakankaat, eristyspaperit tai remonttisuojat meiltä, uuvuttavat kauppareissut ja ostosten raahaaminen jäävät historiaan. Tervetuloa kannattaville ostoksille jo tänään!

Laskeva

16 Nimike(ttä)

Laskeva

16 Nimike(ttä)