Toro - Koneita puhtaamman ja viihtyisämmän ympäristön puolesta

Toro valmistaa maailman parhaita ja maailman kuuluja ruohonleikkureita, lumilinkoja sekä lehtipuhallin. Toron menestyksen taustalla ovat jatkuvat innovaatiot, ympäristön kunnioittaminen sekä tuotteiden ylivoimainen kestävyys.

Nurmikon leikkuu Toron ruohonleikkurilla on mukavaa ja aikaa säästävää. Toron menestystä siivittää vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito. Leikkurimalleja on useita, joten sopiva malli löytyy taatusti.

Ilmatyynyruohonleikkurissa on tilava siipipyörä parhaan mahdollisen nosteen ja pehmeän leikkuun saavuttamiseksi. Kaikissa Toron ruohonleikkureissa, myös perinteisemmissä työnnettävissä malleissa sekä kevyempikäyttöisissä itsevetävissä malleissa on patentoitu recycler-järjestelmä. Se tarkoittaa, että ruoho pilkkoutuu erittäin hienoksi silpuksi, joten se ei paakkuunnu ruohikon pinnalle, vaan putoaa ruohonvarsien väliin. Näin nurmikko pysyy moitteettomassa kunnossa, sillä ruohosilppu multautuu maassa ja lannoittaa nurmikkoa.

Kun ajettavaa nurmikkoa on hieman enemmän, löytyy Torolta upeita päältä ajettavia malleja. Kompaktinkokoisia, helppokäyttöisiä sekä kustannuksiltaan edullisia ruohonleikkureita on mukava käyttää. Leikkuupöytä on leveä, joten sileää jälkeä syntyy käden käänteessä. Ajamisen iloa tarjoaa lisäksi sivulle heittävä leikkuutoiminto.

Toroon luotetaan myös ammattipuolella, joten kansainvälisetkin referenssikohteet ovat vaikuttavia: esimerkiksi Wimbledonin tennisturnaus, Super Bowl Stadion sekä Walt Disney World. Kaikki ammattilaisten vaatimat verrattomat ominaisuudet löytyvät myös kotipihoihin tarkoitetuista malleista, joten valitsemalla Toron valitsee samalla myös parhaan. Toron menestyksen taustalla on laadun ja tehokkuuden lisäksi hieno leikkuujälki sekä laitteiden helppokäyttöisyys.

Jokasyksyinen lehtien siivous sujuu sutjakkaasti kun apuna on Toron lehtipuhallin. Se on markkinoiden tehokkain valinta – puhallusnopeutta voidaan säätää portaattomasti aina 350 km/h saakka. Helppokäyttöisen lehtipuhaltimen kestävä imumoottori silppuaa lehdet 1:16 osaan, joka on ylivoimainen tulos.

Kun talvi tuo tullessaan lumituiskut, Toron lumilingon avulla mm. pihatie on vaivatta ajokunnossa. Toron lumilingoissa lumen työntöleveys, heittoetäisyys ja teho on mitoitettu heittämään raskas ja märkäkin lumi useiden metrien etäisyydelle. Ohjaustangosta säädettävä QuickShoot-järjestelmä mahdollistaa heittotorven helpon ja nopean säädön. Lumilinkoihin on saatavana lisäksi käteviä lisäosia.

Huomioithan, että osa ominaisuuksista saattaa olla mallikohtaisia.

1-40 / 40

40 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-40 / 40

40 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18