Ale kohtasi Alen kampanja-aikaa jäljellä:

Toro - Koneita puhtaamman ja viihtyisämmän ympäristön puolesta

Toro valmistaa maailman parhaita ja maailman kuuluja ruohonleikkureita, lumilinkoja sekä muita puutarhatyökaluja. Toron menestyksen taustalla ovat jatkuvat innovaatiot, ympäristön kunnioittaminen sekä tuotteiden ylivoimainen kestävyys.

Nurmikon leikkuu Toron ruohonleikkurilla on mukavaa ja aikaa säästävää. Toron menestystä siivittää vuosikymmenten kokemus ja ammattitaito. Leikkurimalleja on useita, joten sopiva malli löytyy taatusti. Kaikissa Toron ruohonleikkureissa, myös perinteisemmissä itsevetävissä malleissa sekä kevyempikäyttöisissä akkuruohonleikkureissa on patentoitu recycler-järjestelmä. Se tarkoittaa, että ruoho pilkkoutuu erittäin hienoksi silpuksi, joten se ei paakkuunnu ruohikon pinnalle, vaan putoaa ruohonvarsien väliin. Näin nurmikko pysyy moitteettomassa kunnossa, sillä ruohosilppu multautuu maassa ja lannoittaa nurmikkoa.

Kun ajettavaa nurmikkoa on hieman enemmän, löytyy Torolta upeita päältä ajettavia malleja. Kompaktinkokoisia, helppokäyttöisiä sekä kustannuksiltaan edullisia ruohonleikkureita on mukava käyttää. Leikkuupöytä on leveä, joten sileää jälkeä syntyy käden käänteessä. Ajamisen iloa tarjoaa lisäksi sivulle heittävä leikkuutoiminto.

Toroon luotetaan myös ammattipuolella, joten kansainvälisetkin referenssikohteet ovat vaikuttavia: esimerkiksi Wimbledonin tennisturnaus, Super Bowl Stadion sekä Walt Disney World. Kaikki ammattilaisten vaatimat verrattomat ominaisuudet löytyvät myös kotipihoihin tarkoitetuista malleista, joten valitsemalla Toron valitsee samalla myös parhaan. Toron menestyksen taustalla on laadun ja tehokkuuden lisäksi hieno leikkuujälki sekä laitteiden helppokäyttöisyys.

Kun talvi tuo tullessaan lumituiskut, Toron lumilingon avulla mm. pihatie on vaivatta ajokunnossa. Toron lumilingoissa lumen työntöleveys, heittoetäisyys ja teho on mitoitettu heittämään raskas ja märkäkin lumi useiden metrien etäisyydelle. Ohjaustangosta säädettävä QuickShoot-järjestelmä mahdollistaa heittotorven helpon ja nopean säädön. Lumilinkoihin on saatavana lisäksi käteviä lisäosia.

1-42 / 42

42 tuotetta

1-42 / 42

42 tuotetta

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16